Iată care sunt ingredientele:
300 de grame de făină;
300 g pulpă de mango copt;
100 de grame de zahăr din trestie;
70 de grame de cacao amară;
70 ml de lapte;
70 ml ulei;
2 ouă;
1 linguriță de scorțișoară;
1 plic de praf de copt.
Cerneți făina, adăugați praful de copt, scorțișoara și cacao amară. Apoi mixați cu zahăr gălbenușurile, pe care le-ați separat de albușuri. Compoziția trebuie să fie ușoară și pufoasă. De asemenea, mixați, separat, albușurile cu un pic de sare, până acestea devin tari și lucioase.
Ați putea încerca și: Tiramisu, într-o nouă variantă. Rețeta perfectă pentru cei cărora le place să experimenteze. Ingredientul secret care face toți banii
Acum la compoziția din gălbenușuri adăugați piureul de mango, uleiul și laptele, mixând. În cele din urmă, adăugați ingredientele uscate, adică făina, praful de copt, scorțișoara și cacao amară. Ulterior, încorporați în această compoziție, cu ajutorul unei spatule, gălbenușurile bătute, cu mișcări lente.
Compoziția se toarnă într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină. Tava se dă într-un cuptor preîncălzit, la 180 grade, timp de aproximativ 45 de minute. În timp ce tortul se coace, aveți grijă să nu deschideți cuptorul. O veți face spre sfârșitul timpului de gătit, pentru a verifica compoziția cu o scobitoare.
Ar putea să vă placă și. Tiramisu delicios. Rețeta care va înnebuni pe toată lumea, datorită unui ingredient la care nimeni nu s-a gândit
Când tortul este gata, lăsați-l să se răcească în cuptor, cu ușa deschisă. Apoi îl puneți pe un platou și îl decorați cu zahăr pudră și scorțișoară. Așadar, tortul delicios de ciocolată, cu un ingredient special care combate colesterolul și ajută digestia, este gata. Poftă bună!
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News