Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tort de morcovi și nuci. O rețetă minunată pentru cei care țin la siluetă. O felie are doar 190 de calorii
WhatsApp
Tortul de morcovi și nuci este o minune dietetică. Vă prezentăm un desert cu adevărat delicios, moale și colorat, bun de servit în orice moment al zilei, la micul dejun, după prânz sau ca gustare. Este un tort excelent, preparat din morcovi și nuci, care este, de asemenea, foarte ușor și original.
Tort de morcovi și nuci. O rețetă minunată pentru cei care țin la siluetă. O felie are doar 190 de calorii

Rețeta este absolut accesibilă, făcută din ingrediente pe care oricine la are la îndemână, chiar și un bucătar novice. Ingredientele de care aveți nevoie pot fi găsite fără probleme la supermarket.

Pentru aproximativ șaisprezece porții veți avea nevoie de:

310 grame de făină pentru prăjituri;

 200 de grame de iaurt alb; 

50 de mililitri de ulei vegetal;

160 de grame de stevie sau 320 de grame de zahăr obișnuit;

90 de grame de nuci;

20 grame praf de copt;

5 grame de scorțișoară;

5 grame de vanilie;

cinci morcovi rași;

patru ouă la temperatura camerei;

zahăr pudră.

 

Tort de morcovi și nuci. O rețetă minunată pentru cei care țin la siluetă. Mod de preparare

 

Mai întâi, spargeți ouăle într-un castron, adăugați stevia sau zahărul și mixați cu un tel electric, aproximativ cinci minute.

După 5 minute, se toarnă uleiul și iaurtul și se amestecă încă un minut. La final se adaugă praful de copt, făina cernută și scorțișoara.

Ați putea încerca și:  Tiramisu delicios. Rețeta care va înnebuni pe toată lumea, datorită unui ingredient la care nimeni nu s-a gândit

Continuați să mixați cu telul electric încă câteva minute. Următorul pas este să adăugați în compoziție morcovii rase și nucile, amestecând bine de fiecare dată, cu o spatulă de bucătărie. 

Vedeți și rețeta: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun

După ce ați făcut acest lucru, luați o matriță pentru tort, ungeți-o cu unt și tapetați-o cu făin. Turnați aluatul în tava, pe care o puneți într-un cuptor preîncălzit la 190 de grade timp de 40 de minute.

S-ar putea să vă placă și: Biscuiți cu banane fără unt și fără lapte. Rețetă ușoară și delicioasă, cu doar 55 de calorii 

Când tortul este găta, se răstoarnă pe un platou, se decorează cu zahăr pudră. Poftă bună!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel