Ingrediente pentru 8 porții.
2 căni și jumătate de făină
2 lingurițe de praf de copt
Jumătate de cană de lapte integral
250 de grame de unt
3 ouă
1 linguriță extract de vanilie
2 căni de zahăr
1 ceașcă de cafea foarte tare
Începeți prin preîncălzirea cuptorului și ungerea unei tăvi rotunde.
Apoi, amestecați făina și praful de copt într-un castron.
Încălziți laptele și untul într-o oală și puneți deoparte pentru utilizarea ulterioară.
Într-un alt castron, bateți ouăle folosind un mixer electric timp de 7 minute și încorporați treptat zahărul, esența de vanilie, cafeaua, amestecul de lapte și unt și făina și praful de copt până se omogenizează.
În cele din urmă, turnați amestecul în tavă și băgați-l în cuptor timp de 20 până la 25 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Pentru a o decora, Martha recomandă să faceți o glazură amestecând cafea instant, fulgi de ciocolată și frișcă.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News