Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tort de biscuiți fără coacere. Îți trebuie doar 4 ingrediente, iar rezultatul e garantat
WhatsApp
Tort de biscuiți fără coacere este o prăjitură rapidă, care se face din doar patru ingrediente. Trebuie să ne crezi pe cuvânt că este o rețetă genială. 
Tort de biscuiți fără coacere din doar 4 ingrediente

Tortul de biscuiți este un desert pe placul oricui, iar varianta fără coacere este genială, pentru că se folosesc puține ingrediente și e gata numaidecât. Rezultatul îi va înnebuni pe toți, mai ales pe cei mici.

Pe lângă faptul că sunt necesare foarte puține ingrediente, acestea sunt ingrediente pe care le avem aproape întotdeauna deja acasă.

Asemănător la gust cu salamul clasic de biscuiți, tortul de biscuiți va avea o textură mai moale și un aspect mai elegant, pe care îl putem orna după gust cu cacao, zahăr pudră sau, pentru o variantă și mai apetisantă, cu câteva linguri de frișcă bătută.

Tot ce trebuie să faci este să citești mai departe rețeta noastră pentru a afla cum se prepară acest tort de biscuiți fără coacere.

Vezi și: Fursecuri moi cu caș și nuci: sunt gata cât ai clipi, iar rezultatul e bestial

Ingrediente (pentru o formă de tort de 20-22 cm)

 

- 300 g de biscuiți uscați

- 60 g cacao amară

- 100 ml lapte

- 100 ml ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare

 

Pentru a prepara acest desert, începem prin a pune biscuiții într-un bol. Îi rupem grosier cu mâinile, nu trebuie să-i mărunțim foarte fin.

Adăugăm apoi cacaua amară și începem să amestecăm. Apoi adăugăm laptele și uleiul; aceste două ingrediente vor face biscuiții moi și amestecul mai ușor de lucrat. Continuăm să amestecăm totul bine.

Se ia o formă de tort cu diametrul de 20 cm, se tapetează cu hârtie de copt și se toarnă amestecul. Cu ajutorul dosului unei linguri se nivelează bine, făcându-l să se lipească de formă cât mai mult posibil.

Se pune la frigider și se lasă la răcit timp de cel puțin 2 ore. După ce a trecut timpul, tortul nostru de biscuiți este gata.

Înainte de a-l servi, putem pudra cu cacao sau cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Sfaturi: Acest desert se păstrează foarte bine închis la frigider, pentru cel mult 2-3 zile. Nu se recomandă înghețarea preparatului.

----------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt      

- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g   

- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G  

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel