Acest tort Kinder Bueno este dincolo de ușor, este ultra mega ușor. În prepararea sa conține ingrediente al căror rezultat și gust este același cu un baton de ciocolată Kinder Bueno, dar fără a conține acele ingrediente nocive, deci este perfect pentru copiii noștri. În sfârșit, o rețetă care este grozavă pentru tine!
Pandișpan Oreo pufos, fără coacere și fără făină. Rețeta delicioasă din doar patru ingrediente!
Pentru bază
- 200 gr de biscuiți digestivi
- 85 g de unt topit
Pentru umplutura cu cremă
- 550 gr crema de brânză tip Philadelphia
- 100 gr zahăr pudră
- 300 ml smântână
- 120 gr ciocolată cu lapte
- 120 ml ciocolată neagră 54%
- 1 linguriță pastă de vanilie
- 1 lingură de pastă de alune
- 1 mână de napolitane cu vanilie în bucăți.
Tort Kinder felie de lapte. Ai nevoie de doar câteva ingrediente iar rezultatul e fabulos
Pentru decor
Un baton Kinder Bueno ca să știi care este aroma lui, dar poți folosi orice vrei pentru a-l decora, batoane de ciocolată, chipsuri de ciocolată, stropi, aceleași napolitane de umplutură... orice îți spune imaginația!
Este un secret pentru ca la desfacerea prăjiturii din acest stil laturile să fie foarte curate: folosește folia de acetat. Așa că, înainte de a începe cu prepararea tortului, pregătește forma cu o bază de hârtie pergament și o fâșie lipită cu folia de acetat.
Odată ce s-a pregătit forma farmă cu o râșniță sau cu mâna biscuiții și odată facuți pesmet, adaugă untul topit și amestecă. Punem acest amestec de biscuiți și unt în baza formei pe care am pregătit-o anterior, și, cu dosul lingurii, apeși în jos pentru a-l pune pe toată baza. Punem la frigider în timp ce pregătim crema de umplutură.
Pregătirea umpluturii
Această cremă de umplutură poate fi făcută perfect manual cu un tel sau cu un mixer de masă. Important este să amestecăm bine atunci când încorporăm crema.
Amestecăm brânza cu zahărul, vanilia și pasta de alune și amestecăm la viteza 2 aproximativ 1 minut.
Topim la cuptorul cu microunde la o temperatură minimă la intervale de câteva secunde pentru a nu se arde și amestecăm la fiecare pauză, cele două ciocolate. Odată topite, se lasă să se răcească.
Adăugăm ciocolata în amestecul de brânză cu aceeași viteză până se integrează (important este ca ciocolata când am încorporat-o să fie rece).
Adăugăm smântâna și amestecăm, mărind viteza la 3-4 până se bate totul.
Adăugăm bucățile de napolitană în cremă cu mișcări învăluitoare.
Se toarnă în forma cu baza de biscuiți și se lasă la frigider aproximativ 6 ore sau mai bine de la o zi la alta.
Mai rămâne doar decorul pe care îl puteți face așa cum vă place.
Tort Raffaello super fin. Este aur, nu tort! Rețeta unei prăjituri de milioane
Rezultatul este un tort cremos și perfect pentru desert sau la o petrecere de zi de naștere. Această prăjitură va deveni una dintre preferatele tale, aromele sale moi de ciocolată cu lapte, cu o notă de pastă de alune sunt cele mai bune.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News