Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tort cremos de ciocolată din doar două ingrediente: Fără făină, fără unt, fără ouă, fără lapte!
WhatsApp
Fără făină, unt, ouă, lapte! Iată rețeta celui mai cremos tort de ciocolată, pentru careai nevoie de doar 2 ingrediente.
Tort cremos de ciocolată din doar 2 ingrediente: Fără făină, fără unt, fără ouă, fără lapte!

Te-ai plictisit de deserturile obișnuite? Atunci probabil că este timpul să încercați ceva diferit. Cum ar fi tortul de ciocolată, care este atât de bun încât te va lăsa fără cuvinte. Practic, este un semifreddo foarte simplu, dar extrem de delicios și gustos.

Pentru că, fără îndoială, nimeni nu a gustat vreodată ceva atât de delicios și de apetisant. De fapt, este atât de irezistibilă această rețetă, încât oricine o gustă se va îndrăgosti instantaneu de ea și, fără îndoială, nu va uita cu ușurință bucuria de arome pe care o oferă.

Sigur, este modul perfect de a încheia o cină fastuoasă, dar este, de asemenea, perfect pentru o gustare energică după-amiaza. Datorită ușurinței cu care se pregătește, de care veți fi plăcut surprinși, vă puteți răsfăța cu o porție chiar dacă urmați o dietă controlată.

Pregătirea durează doar câteva minute, iar procesul este foarte ușor și intuitiv. Ca să nu mai spunem că aveți nevoie de doar două ingrediente, care sunt disponibile peste tot.

Încearcă-l și vei vedea că nu vei regreta - de fapt, ar putea chiar să devină desertul tău preferat!

Tort cremos de ciocolată din doar 2 ingrediente: rețeta pas cu pas

 


Timp de preparare: 5 minute
Refrigerare: 4-5 ore
Timp total: 4-5 ore și 5 minute

Ingrediente

300 g banane
200 g de ciocolată neagră fără zahăr cu 80% cacao (puteți folosi orice doriți)
1 linguriță de scorțișoară (opțional)

Pregătire

* Pentru început, decojiți bananele, rupeți-le cu mâinile, puneți-le în paharul mixerului, închideți capacul și amestecați totul.

* Odată ce ați obținut un amestec neted, dens și omogen (adică un piure), transferați-l într-un bol mic.

* Acum, într-un bol separat, se topește ciocolata (în cuptorul cu microunde sau la bain-marie), apoi se adaugă la piureul de banane, se adaugă scorțișoara și se amestecă bine, astfel încât amestecul să se îngroașe.

* La final, se toarnă amestecul într-o formă mare de 20×15 cm tapetată cu hârtie de copt și se pune la frigider pentru 4-5 ore.


După cum ai văzut, uneori, câteva ingrediente simple sunt tot ce ai nevoie pentru a face un desert delicios și sănătos pe care îl poți mânca ori de câte ori ai poftă de ceva dulce. Acest desert de ciocolată nu este doar delicios, ci și dietetic. Perfect pentru toată lumea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel