În următoarele rânduri vă vom arăta cât de simplu este să faceți tortul brazilian cu spumă de lămâie în câteva minute. În plus este un desert foarte economic!
300 ml de smântână pentru frișcă
1 cutie de lapte condensat (400 ml)
1/2 cana suc de lămâie
1 pachet de biscuiți cu amidon de porumb/pișcoturi
1 cana de lapte
Amestecați laptele condensat, smântâna și sucul de lămâie într-un blender până obțineți o consistență cremoasă.
Scufundați rapid biscuiții/pișcoturile în lapte și așezați-i într-o tavă îngustă tapetată cu hârtie de copt până când întregul fund este umplut.
Turnați crema peste biscuiți/pișcoturi. Reluați procesul până când vasul este umplut: scufundați biscuiții/pișcoturile în lapte și puneți peste stratul de cremă, apoi adăugați din nou cremă. Ultimul strat trebuie să fie cu cremă.
Se dă la frigider timp de 5 ore. Când îl scoateți răzuiți puțină coajă de lămâie pentru a-l orna.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News