Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Toată murdăria va ieși imediat din mașina de spălat, dacă știi acest truc. Află ce trebuie să faci
WhatsApp
Chiar și în mașină de spălat, care pare perfect curată și ordonată, puteți găsi praf și alte reziduuri care vor afecta succesul spălării hainelor.      
Toată murdăria va ieși imediat din mașina de spălat, dacă știi acest truc. Află ce trebuie să faci. Sursa - pixabay.com

Curățarea casei nu este întotdeauna foarte ușoară. Murdăria poate fi oriunde, iar mașina de spălat nu face excepție.

Multe gospodine se întreabă cum pot curăța perfect mașina de spălat și să elimine definitiv murdăria?

Evident, există un truc foarte simplu, care poate curăță cu adevărat mașina de spălat. Cu ajutorul acestui truc, veți obține haine cu adevărat curate și parfumate.

Elimină o pată de ulei de pe haine, în 10 minute, fără spălare. Cei mai eficient truc

Pentru a curăța mașina de spălat, introduceți niște tablete pentru mașina de spălat vase în cuvă. În primul rând, puneți două tablete pentru mașina de spălat vase în tamburul mașinii de spălat și porniți un ciclu de spălare.

Trebuie să programați o spălare la 60 de grade și să lăsați mașina de spălat să funcționeze atâta timp cât este necesar.

După primele zece minute veți observa că apa din mașina de spălat se întunecă ușor. După șaizeci de minute, apa va fi acum complet murdară

În acest moment, mașina de spălat va elimina toată murdăria și nu va trebui decât să așteptați sfârșitul spălării.

Truc: Unde să pui covorul pentru a avea abundență acasă? Această „amuletă” va atrage banii ca un magnet

La finalul ciclului de spălare, apa va fi limpede și curată, ceea ce înseamnă că mașina de spălat a eliminat toată murdărie. După aceea, puteți spăla hainele fără probleme.

Gospodinele recomandă să folosiți acest truc cel puțin o dată pe lună. În acest fel mașina de spălat va fi întotdeauna curată, iar hainele vor fi perfecte după fiecare spălare. Pur și simplu veți fi uimiți de rezultat și veți recomanda acest truc tuturor.

 

Nu mai arunca prosoapele vechi de baie. Cele mai bune trucuri pentru a da o nouă viață

 

Este adevărat că atunci când un articol din casă este deja folosit prea mult, cel mai obișnuit lucru este să-ți iei unul nou și să-l arunci pe cel anterior, însă, rareori se ia în considerare acordarea unei alte șanse. Așa că acum vă vom spune cinci utilizări pe care le puteți da prosoapelor de baie vechi.

Așa este cazul prosoapelor de baie, care sunt foarte utile și că, în timp, cele vechi nu vor mai fi folosite și uitate sau chiar aruncate la gunoi.

Din acest motiv, aici vă spunem cinci utilizări pe care le puteți da prosoapelor de baie vechi, fiți siguri că sunt foarte recomandate și vă ajută să le oferiți o a doua viață.

 

Ce a doua viață poate fi dată prosoapelor de baie vechi?

 

Cârpe. Deși aceasta este o idee destul de comună, este destul de simplu de făcut și foarte utilă. Trebuie doar să tăiați prosopul vechi în pătrate mici și astfel îl puteți folosi pentru a curăța suprafețele.

Covor. Deși sună foarte neobișnuit, puteți crea un covor folosind acele prosoape vechi pe care plănuiți să le aruncați. Pentru a realiza acest lucru, tăiați mai multe fâșii de prosoape și apoi împletește-le, rulează acele împletituri astfel încât să formeze cercuri și coase-le.

Geanta de cumpărături. În cazul în care prosopul pe care îl ai are un model care îți place în continuare, ceea ce poți face este să creezi o geantă pe care o poți folosi. Pentru a realiza acest lucru vei avea nevoie de prosopul tău, mânere din stofă și ață pentru a coase ulterior. Fă-ți propria geantă pentru cumpărături.

Pune acest ingredient în mașina de spălat atunci când îți speli prosoapele. Un truc de aur! Notează-l chiar acum

Pat pentru animale de companie. Dacă nu te-ai gândit, poți folosi și acele prosoape vechi pentru a face un pat pentru animalul tău. Ceea ce ar trebui să faci este să folosești două prosoape similare, să folosești căptușeală, apoi să coși conturul.

Umplutură de perne. În cazul în care prosopul tău nu poate fi folosit pentru o idee mult mai elaborată, acesta poate fi întotdeauna tăiat în bucăți mici și umple pernele cu el sau creează-ți propria pernă! 

Acum știi la ce poți folosi prosoape vechi de baie, astfel le vei oferi mult mai multă viață utilă și, fără îndoială, te vor ajuta în fiecare zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel