Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tiramisu ușor de vară. Simplu și rapid, ca să te bucuri imediat de acest desert senzațional. Cu acest truc va fi irezistibil
WhatsApp
Tiramisu de vară este foarte ușor și rapid de făcut. Poate fi pregătit în avans pentru a avea un desert gata pentru orice ocazie.  Rețeta pe care o propunem azi are puține calorii, așa că este perfectă și pentru cei țin la siluetă, dar le este dor de ceva dulce. În acestă rețetă, mascarpone, care este o brânză bogată în calorii, este înlocuită cu o  un iaurt. Celelalte ingrediente sunt, de asemenea, dozate pentru a crea un desert absolut delicios, fără a conține prea mult zahăr.
Tiramisu ușor de vară. Ușor și rapid, ca să te bucuri imediat de acest desert senzațional

Tiramisu ușor de vară. Ușor și rapid, ca să te bucuri imediat de acest desert senzațional.  În plus, desertul se prepară rapid și este simplu de realizat, fiind la îndemâna tuturor. Vă veți puteți bucura imediat de acest desert, folosind un mic truc. Înainte a începe prepararea desertului, puneți toate ingredientele în frigider pentru câteva ore.

Ingrediente

250 g iaurt grecesc alb
pișcoturi
10 grame de miere
3 căni de cafea
20 g pudră de cacao neîndulcită
esență de vanilie

 

Tiramisu ușor de vară. Ușor și rapid, ca să te bucuri imediat de acest desert senzațional. Mod de preparare

 

Pentru a face acest desert, începeți prin pregătirea cafelei, care trebuie să se răcească complet, apoi transferată la frigider împreună cu iaurtul.

Vă sfătuim să preparați și: Tiramisu cu căpșune și cremă de ricotta. Rețeta unui deliciu culinar de 100 de calorii

După câteva ore de stat la frigider, iaurtul se pune într-un recipient. Adăugați mierea, esența de vanilie și amestecați cu o lingură pentru o compoziție uniformă.

Vedeți și: Tiramisu, într-o nouă variantă. Rețeta perfectă pentru cei cărora le place să experimenteze. Ingredientul secret care face toți banii

Pișcoturile se înmoaie în cafea rece și așezați un strat pe un platou. Continuați cu un strat de cremă de iaurt, apoi din nou cu pișcoturile. Alternați un stat de pișcoturi înmuiate în cafea și un strat de cremă de iaurt. Decorați desertul cu pudră de cacao neîndulcită și savurați-l imediat.  Dacă doriți să păstrați și pentru membrii familiei, puneți desertul în frigider până când este servit.

Ar putea să vă placă și: Tiramisu delicios. Rețeta care va înnebuni pe toată lumea, datorită unui ingredient la care nimeni nu s-a gândit

Veți simți cum savoarea proaspătă a acestui tiramisu vă învăluie cu fiecare bucățică. Este desertul perfect pentru toată lumea.  Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel