Tiramisu ușor de nucă de cocos, ingrediente:
12 biscuiți,
200 grame de iaurt grecesc ușor,
50 ml cafea,
50 ml lapte de migdale,
50 ml miere,
2 lingurițe nucă de cocos,
2 linguri cacao.
Vezi și: Budincă de ciocolată - Cum să faci "desertul zeilor", un preparat clasic al bucătăriei italiene
Mai întâi pregătiți o tavă pătrată de 15 × 15, pe care o tapetați cu folie alimentară. Într-un bol puneți iaurtul, nucă de cocos și mierea, pe care le mixați.
Încercați și: Tort Sirtaki cu crema de iaurt grecesc. Un desert super rapid, cu doar 150 de calorii pe porție
Pregătiți cafeaua, apoi lăsați-o să se răcească complet. După ce cafeaua s-a răcit, se amestecă cu laptele de migdale. Înmuiați 4 biscuiți în cafea cu lapte și așezați-i în tava deja pregătită.
Acoperiți primul strat de biscuiți cu crema de iaurt, apoi continuai cu următorul stat de biscuiți. Procedați așa până terminași biscuiții și crema de iaurt.
La final, presărați suprafața desertului cu cacao și decorați-o cu boabe de cafea. Desertul se dă la frigider pentru 2 ore. Ulterior se poate servi. Poftă bună!
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News