Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tiramisu din clătite. Desertul perfect pentru zilele de vara. O rețetă originală, care merită încercată
WhatsApp
Tiramisu din clătite. Desert perfect pentru zilele de vara. O rețetă originală, care merită încercată. Vreți ceva nou și proaspăt pentru vară? Răspunsul corect este acest desert original, cremos și proaspăt. Aproape toată lumea iubește tiramisu pentru aroma de cafea și pentru crema sa din smântână și brânză proaspătă. Dar nu toată lumea știe această rețetă rapidă realizată exclusiv din clătite.   
Tiramisu din clătite. Desert perfect pentru zilele de vara. O rețetă originală, care merită încercată

Ingrediente pentru aproximativ 15/20 clătite: 

400 ml de lapte,

220 g făină,

30 g de unt,

3 ouă,

o lingură de zahăr.

 

Ingrediente pentru cremă

500 g de mascarpone,

250 ml frișcă,

cafea,

pudră de cacao neîndulcită

 

Tiramisu din clătite. Desert perfect pentru zilele de vara. O rețetă originală, care merită încercată. Pregătirea

 

Începeți prin pregătirea clătitelor. În primul rând, pregătiți o tigaie potrivită unde vor fi gătite clătitelor, altfel ca să nu fie nici prea mici, nici prea mari.

Încercați și: Desertul perfect care înlocuiește tradiționalul tiramisu. Este delicios și ușor de preparat

Luați un castron mare, puneți ouăle, untul, o lingură de zahăr și, cu ajutorul unui mixer electric, mixați câteva secunde. Apoi adăugați restul ingredientelor: laptele și făina. Continuați să amestecați până când obțineți un lichid gros, pe are îl dați la frigider pentru câteva minute.

Vă sugerăm și: Tiramisu ușor de vară. Simplu și rapid, ca să te bucuri imediat de acest desert senzațional. Cu acest truc va fi irezistibil

Între timp, pregătiți niște cafea, care trebuie să se răcească complet înainte de a fi folosită. Pregătiți crema: amestecați mascarpone câteva secunde cu telul electric. Apoi adăugați puțină cafea până ajunge la densitatea potrivită, care nu ar trebui să fie prea lichidă.

Ar putea să vă placă și: Tiramisu cu căpșune și cremă de ricotta. Rețeta unui deliciu culinar de 100 de calorii

În alt castron se pune smântâna, care trebuie mixată cu un tel electric. Când este gata, adăugați-o la mascarpone pregătit anterior. Amestecați cu ajutorul unei spatule de jos în sus. 

Citiți și: Prăjitură ușoară din cafea. Se face rapid și este delicioasă. Fără unt, smântână și lapte. Are doar 160 calorii 

Când toate sunt pregătite, nu trebuie decât să asamblați tortul. Așezați pe un platou prima clătită, apoi un strat de cremă. Repetați procesul până terminați toate clătitele.  La final puneți desertul frigider pentru câteva ore.  Apoi tiramisu poate fi servit. Poftă bună.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel