Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Teodorovici: Vom vorbi despre migrarea forţei de muncă
WhatsApp
Migraţia forţei de muncă, printre priorităţile reuniunii informale a miniştrilor de Finanţe de la Bucureşti, susţine Eugen Teodorovici.
Eugen Teodorovici

Înainte de cele două reuniuni importante care au loc în Capitală, în aceste zile, Teodorovici a ţinut să facă precizări cu privire la agenda discuţiilor.

"O temă de interes care se va discuta astăzi, şi faţă de care şi România este ataşată, este partea de migrare a forţei de muncă, un subiect care creează probleme la nivel naţional şi european. L-am auzit ieri şi pe domnul vicepreşedinte al Consiliului European, Valdis Dombrovskis, care se referea la competitivitatea României. Aici, unul dintre elementele care poate duce la scăderea acestui indicator este şi migrarea forţei de muncă, atât cea calificată, cât şi cea necalificată, iar asta reprezintă într-adevăr pentru România o mare problemă", a punctat Eugen Teodorovici.

În acest weekend, la Bucureşti, are loc reuniunea Eurogrup şi reuniunea informală a miniştrilor de finanţe (ECOFIN), organizate în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel