Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tensiuni în coaliția de guvernare pe tema Certificatului verde. Rafila: trebuie să treacă; dacă nu trece, avem cu toţii o problemă
WhatsApp
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, marţi seara, că proiectul de act normativ privind certificatul verde COVID "trebuie să treacă" de Parlament, pentru că altfel "avem cu toţii o problemă".

"Certificatul verde trebuie să treacă, pentru că trebuie să avem la dispoziţie un instrument, dacă, cumva, apare un val pandemic. Dacă nu apare un val pandemic, atunci avem doar un cadru legal. (...) Dacă nu trece certificatul verde, avem cu toţii o problemă", a precizat ministrul Sănătăţii, după ce a fost prezent în Comisiile reunite de buget-finanţe pentru avizarea bugetului pe 2022 al Ministerului Sănătăţii.

Votarea acestei măsuri, a punctat el, "este responsabilitatea acestei coaliţii".

"Partidul Social Democrat şi-a făcut datoria, a venit cu acest proiect. Suntem dispuşi să îl susţinem din toate punctele de vedere. Asta e situaţia", a adăugat Rafila.

Întrebat dacă are susţinerea PSD pe acest subiect, el a răspuns: "Absolut".

Totodată, ministrul a subliniat că, în ceea ce priveşte obligativitatea prin lege a prezentării certificatului verde, "PSD nu are cum să tragă de timp, din moment ce a făcut această propunere", potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel