Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Epidemia se extinde. Nelu Tătaru: "România are TREI focare de infecție"
WhatsApp
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus, vineri, că, în România, sunt trei focare de infecție. Este vorba despre Suceava, Arad și Deva, iar ministrul spune că va merge în fiecare regiune pentru a "remedia deficiențele". 

"Avem trei focare de infecție: Suceava, Arad și Deva. În două dintre acestea am fost personal să verific situația și urmează ca în perioada următoare și Deva. Voi merge în fiecare regiune să verific personal cum stau lucrurile și să lucrez cu colegii mei pentru remedierea deficiențelor. Am luat o serie de măsuri și vor urma și altele. La Suceava, lucrurile încep să intre pe făgașul normal. Am cerut noului secretar de stat Paul Oprea să rămână în localitate și să coordoneze echipele. Deja în această dimineață am anunțat că au fost refăcute circuitele în tot spitalul. Mâine începe testarea pentru tot personalul medical", a afirmat, vineri, Nelu Tătaru.

Ministrul a vorbit, în conferința de presă, și despre cazul de la Țăndărei, acolo unde autoritățile vor instituirea stării de carantină.

„Fiecare focar, mare sau mic, este evaluat în particular. Avem trei focare mari. Sunt mai multe focare mici. În contextul situației locale a nerespectării izolării, se poate ajunge și la carantinare. (...) Autoritățile locale vor face ce este necesar pentru a limita acest focat. În condițiile în care nu se reușește, vom aplica și alte măsuri", a spus Nelu Tătaru, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel