Ingrediente pentru 8 porții:
Încearcă și Tort de cafea înghețat, cel mai ușor și mai delicios desert. Ideal pentru cele mai fierbinți zile de vară
50 de grame de făină,
450 ml de lapte,
1 lămâie,
80 de grame de stevia,
4 ouă,
zahăr pudră pentru decorare,
ulei pentru a unge matrița.
Ouăle și stevia se pun într-un recipient și se mixează, până când compoziția devine ușoară și pufoasă. Folosind o sită, cernem făina în compoziția de ouă și mixăm bine, până când amestecul devine neted și fără cocoloașe. În acest moment, adăugați coaja rasă de lămâie, laptele și sucul de lămâie. Continuați să mixați până obțineți un aluat mai lichid.
Încercați să pregătiți și: Desert ușor din două ingrediente. Este gata în 10 minute și nu conține zahăr
O matiță rotundă se tapetează cu hârtie pergament, pe care o ungem cu puțin ulei. Amestecul preparat se toarnă în matriță și se dă într-un cuptor fierbinte, la modul ventilat, la 170 grade, timp de aproximativ 60 de minute.
După ce tarta a trecut testul scobitorii se răstoarnă pe o farfurie, astfel încât suprafața să fie mai netedă. Decorați tarta cu zahăr pudră și o puteți servi. De asemenea, puteți unge suprafața tartei cu niște marmeladă de portocale și coajă de lămâie confiată. Pentru a face tarta mai frumoasă, puteți bate niște smântână cu esență de lămâie și puțină coajă rasă de lămâie.
Ar putea să vă placă și: Tort brazilian de ciocolată. Un desert delicios și irezistibil. Ingredientul secret din blat, la care nici nu te-ai fi gândit
Folosiți o pungă de patiserie pentru a fora diferite flori pe suprafața tartei. Pe scurt, puteți fi creativi, dar nu uitați că gustul de bază este lămâia, deci să fiți atenți la combinații.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News