Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tartă cu banane la tigaie: super rapidă și super gustoasă. Cea mai căutată rețetă de către gospodine
WhatsApp
Această tartă cu banane și ouă este specială pentru că este gătită într-o tigaie. Gustul său este incredibil și cu siguranță va atrage  toată familia. Excelentă pentru o gustare, dar și pentru un mic dejun energizant plin de potasiu. Mai jos veți găsi lista ingredientelor necesare și instrucțiunile de preparare.    
Tartă cu banane la tigaie super rapid și super gustoasă. Cea mai căutată rețetă de gospodine.

Tartă cu banane la tigaie: super rapidă și super gustoasă. Ingrediente

200 de grame de făină,

200 ml lapte dupa gust,

50 de grame de zahăr,

5 gr sare,

2 banane,

2 ouă,

2 linguri de ulei de măsline.

Tartă cu banane la tigaie: super rapid și super gustos. PREPARARE

 

 

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să luăm o tigaie antiaderentă și să punem pe fund o mână de zahăr, pe care o vom distribui bine. Următorul pas este să luăm cele două banane curățate și feliate. Feliile de banane le așezăm în tigaie deasupra zahărului, încercând să le distribuim uniform pe toată suprafața.

Nu ratați și: Mini tort de ciocolată super delicios. Nici nu vei avea nevoie de cuptor. Rapid, simplu și senzațional de bun

Apoi, într-un castron mic, spargem două ouă și adăugăm o linguriță de sare, o lingură de zahăr și amestecă totul, folosind un tel manual de bucătărie. Adăugăm puțin lapte și continuăm să amestecăm până când ingredientele se omogenizează bine. În acest moment, vom adăuga făina, în timp ce amestecăm în continuare cu telul manual. Continuăm așa până când amestecul devine uniform.

Vedeți și: Tort cu biscuiți amaretti și mere. Un desert delicios și parfumat, perfect la micul dejun sau cină

Odată ce amestecul este cremos, adăugăm și două linguri de ulei de măsline, continuând să amestecăm. Când uleiul este bine amestecat cu restul de aluat, turnam totul peste banane. Încercăm să-l distribuim cât mai uniform posibil. Se pune pe foc și se acoperă cu un capac.

Vă sugerăm și:  Tartă cu mere și ciocolată. O variantă delicioasă și ușoară a clasicei plăcinte cu mere a bunicii 

Când s-a copt, cu ajutorul unei farfurii sau a unui capac întoarcem tarta pe cealaltă parte, adăugând puțin ulei pe fundul tăvii.  Când cealaltă parte a tartei s-a gătit, o transferăm pe platou  o lăsăm să se răcească. Acum este gata pentru a fi savurată ! Bucura-te de masa ta!

 

 

--------------------------

 Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă,  intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel