Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tăriceanu, nervos pe Florin Cîţu după ce a renunţat la funcţia de premier: "O bătaie de joc! O golănie!"
WhatsApp
Călin Popescu-Tăriceanu a calificat gestul premierului desemnat Florin Cîţu de a-şi depune mandatul drept "o desconsiderare la adresa instituţiei Parlamentului" şi "o bătaie de joc la adresa tuturor românilor".

"Este literalmente o desconsiderare a instituţiei Parlamentului, o bătaie de joc la adresa Parlamentului şi la adresa tuturor românilor. Asistăm la o mascaradă fără de sfârşit", a afirmat Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, decizia lui Florin Cîţu de a-şi depune mandatul reprezintă "un comportament iresponsabil".

"Este un comportament iresponsabil, un fel de golănie, similar cu jocul alba-neagra. (...) E o ruşine pentru PNL, e o ruşine pentru România", a adăugat liderul ALDE.

"Noi ne-a jucăm de-a desemnarea primului-ministru, care dă bir cu fugiţii în ultima clipă. Eu sunt atât de indignat... nu mi-am imaginat vreodată că ajungem să ne comportăm aşa. Nici în republicile bananiere nu se întâmplă astfel de lucruri. Probabil preşedintele o să trebuiască să facă din nou consultări. Că acum consultările au devenit un fel de laimotiv. Ne ducem la consultări degeaba, ca să vină iar cu o propunere în batjocură!", a conchis Călin Popescu Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel