Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tanzania, vizitată de președintele Iohannis, semnalată de MAE cu pericol de atentate teroriste
WhatsApp
Ministerul Român al Afacerilor Externe (MAE) semnalează Tanzania cu factor de risc și recomandarea evitării călătoriilor neesențiale, din cauza Covid și a instabilității politice, cu posibilitatea organizării de manifestații sporadice în Zanzibar și a producerii unor atentate teroriste.
Tanzania, vizitată de președintele Iohannis, semnalată de MAE cu pericol de atentate teroriste

Președintele Klaus Iohannis ajunge, vineri, 17 noiembrie, în Tanzania, unde va face o vizită de trei zile, până duminică, în cadrul căreia va fi primit sâmbătă și de președintele Zanzibarului, teritoriu autonom ce aparține de Tanzania.

Șeful statului român va fi primit, vineri, în Tanzania de președinta Samia Suluhu Hassan, la State House, Dar es Salaam, la ora 9:00, potrivit agendei făcute publice de Administrația Prezidențială.

Vizita este răspunsul la invitația președintelui Samia Suluhi Hassan, potrivit declarației emise de ministerul de Externe din Tanzania miercuri, scrie presa locală.

1. Tanzania a... (tanzania-alerta-de-calatorie_46646300.JPG)

După ceremonia primirii oficiale, cei doi vor avea convorbiri tête-à-tête, urmate de convorbiri oficiale și de declarații de presă comune, încheiate cu un dejun oficial.

Sâmbătă, Iohannis va fi primit și de președintele Zanzibarului, Hussein Mwinyi, la State House - Zanzibar, cu care va avea convorbiri oficiale, va face o fotografie oficială și un dejun oficial.

În ultima sa actualizare, Ministerul Român al Afacerilor Externe (MAE) semnalează  Tanzania cu factor de risc și recomandarea evitării călătoriilor neesențiale, din cauza Covid și a instabilității politice, cu posibilitatea organizării de manifestații sporadice în Zanzibar și a producerii unor atentate teroriste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel