Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sute de români din Olt, Dolj și Vâlcea, convinse de un medic venit din străinătate să se vaccineze anti-COVID
WhatsApp
Un medic din Sudan care s-a stabilit în România în urmă cu peste 30 de ani a convins sute de persoane din județele Olt, Dolj și Vâlcea să se vaccineze anti-COVID.

Hisham Tageldin este medicul satului Frățila din județul Dolj.

Potrivit RO Vaccinare, de la începutul pandemiei, el a convins sute de oameni din Dolj și din județele învecinate să se vaccineze anti-COVID. Duminică, o caravană a vaccinării a ajuns în satul Frățila și, cu ajutorul medicului sudanez, alte zeci de persoane au acceptat să se vaccineze.

„Caravana vaccinării a ajuns astăzi în satul Frățila, județul Dolj, unde zeci de români s-au vaccinat cu prima doză în cabinetul doctorului Hisham Tageldin. Oamenii din Frățila au răspuns prezent apelului făcut de primar și de medicul satului. Au venit în număr mare la caravana vaccinării, s-au informat și apoi s-au vaccinat. A fost atât de simplu”, au povestit cei de la RO Vaccinare.

Hisham Tageldin a venit din Sudanul de Nord în România în anul 1988. După ce a terminat Facultatea de Medicină s-a stabilit în Mischii-Dolj şi a devenit medic de familie pentru 2.500 de pacienţi din judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea. Are un cabinet medical în comuna Bulzești și a pus bazele unui centru de permanență pentru oamenii din localitate, precizează RO Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel