Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sute de pacienţii cu COVID-19 stau în frig la spitalul "Matei Balş": "Să îi ajute cineva! Nu se poate!"
WhatsApp
Pacienţii de la cel mai mare spital Covid din ţară stau în frig în saloane. O avarie la reţeaua de termoficare a lăsat fără căldură Spitalul Matei Balş. Potrivit Ministerului Sănătăţii, aceeaşi situaţie este şi la Spitalul Colentina, din Capitală.
sursa foto: Mara Banica / Facebook

Myrela Robu, contabil la Spitalul Universitar de Urgență București, a fost printre primii care au tras senmalul de alarmă.

sursa foto: Facebook

O reacţie vehementă a avut şi jurnalista Mara Bănică. Aceasta a luat legătura cu pacienţii internaţi la Matei Balş, dar şi cu aparţinătorii lor.

"Imaginea de mai jos este o captura din conversatia mea video pe whatsapp cu Daniel Onoriu si mama lui, internata la Matei Bals, cel mai mare spital Covid din tara. Bolnavii NU AU CALDURA in spital. Si nici medicilor-eroi nu le e prea cald! Sunt oameni cu plamanii afectati grav, oameni care nu pot respira, care nu au voie sa stea in frig! Li s a comunicat faptul ca Radetul va rezolva problema in 2-3 zile. Mi se pare strigator la cer. Doamna din imagini, mama lui Daniel Onoriu, este internata la etajul 1, salonul 46. Pentru acuratetea informatiei. Nu ne lasati parintii sa moara!!!!!", a scris jurnalista Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

sursa: Mara Banica  / Facebook

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii spun că:

"Am luat legătura cu reprezentanții institutului care mi - au confirmat că au primit o înștiințare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că astăzi, intre orele 09.00-24.00 va fi întreruptă alimemtarea cu agent termic (căldură și apă caldă) din cauza unor avarii. In aceeasi situație este si Spitalul Colentina".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel