Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poliția din Teleorman cere Rise Project să spună cine le-a dat valiza
WhatsApp
Instituțiile statului continuă să pună presiune pe presa liberă. Poliția din Teleorman cere Rise Project să spună cine le-a dat valiza cu documente despre Tel Drum, anunță jurnaliștii pe pagina de Facebook.

"Dupa militia datelor personale, ne cauta si politia din Teleorman. Cu aceleasi griji: sursele noastre si arhiva #TeleormanLeaks. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a facut plangerea, iar comisarul Valentin Dumitrascu, seful IPJ Teleorman, a trecut la fapte. Sunt prieteni.

Ambii au mers la vanatoare cu Liviu Dragnea de nenumarate ori, semnand frecvent registrele gruparii si distrandu-se printre cadavre in efectiv complet cu baronii PSD. Va multumim ca ne urmariti. Continuam", scriu jurnaliștii de la Rise Project.

Documentul este semnat de Comisarul def de poliție Dumitrașcu Valentin, șeful Inspectoratului de Politie Teleorman, și comisarul-sef de politie Copaceanu Geani, șeful Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Teleorman.

Iată ce cer polițiștii de la jurnaliștii de la Rise Project:

"- data la care ati intrat in posesia bunurilor respective, cu descrierea acestora;
- identitatea persoanei care v-a predat bunurile;
- daca bunurile au fost predate autoritatilor, cu specificarea identitatii autoritatii catre care s-au predat si data la care s-au predat;
- alte detalii care au legatura cu cele mai sus mentionate".

Reamintim că jurnaliștii de la Rise Project au făcut mai multe dezvăluiri care demonstrează relația de prietenie între Liviu Dragnea și șefii de la compania Tel Drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel