Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Suferi de insomnii? Patru remedii miraculoase care te ajută să adormi în câteva minute
WhatsApp
Insomnia este una dintre cele mai frecvente tulburări de somn. Multe persoane se confruntă cu această problemă. Din fericire, există câteva tratamente naturiste pentru insomnie care pot fi de mare ajutor.
Suferi de insomnii Patru remedii miraculoase care te ajută să adormi în câteva minute

Există două tipuri de insomnie: dificultatea de a adormi în 30 de minute și dificultatea de te menține în starea de somn, care provoacă perioade de veghe în timpul nopții de 30 de minute sau chiar neputința de a adormi din nou.

Tebuie să dormi suficient pentru a pentru a fi productiv pe timp de zi. Specialiștii recomandă să dormim între 7 și 7 ore și jumătate în fiecare noapte. Însă mulți dintre noi nu reușesc să doarmă mai mult de 4 ore. Insomnia poate fi o stare temporară care durează între câteva zile și câteva săptămâni. În cazurile cronice, perioada se extinde până la câteva luni sau chiar ani. Soluția pentru un somn odihnitor sunt tratamentele naturiste pentru insomnie.  

Ceaiul de valeriană este remediul ideal pentru anxietate, stres și insomnie și poate fi consumat în diverse moduri.  Toarnă o cană de apă într-o cratiță și încălzește-o pe aragaz sau în cuptorul cu microunde. Adaugă picăturile de valeriană în apă, amestecă bine și bea. Îți recomandăm să consumi acest remediu cu o jumătate de oră înainte de culcare.2.

Laptele și mierea te vor ajuta să te relaxezi și să adormi mai ușor. Încălzește o cană de lapte, în care vei adpuga o linguriță de miere de albine pentru a-i oferi un gust mai bun. Amestecul călduș seva consuma cu 30 – 40 de minute înainte de culcare.

Ceaiul de mușețel se remarcă în mod deosebit, ajutându-te să adormi mai repede. Pune pliculețul de ceai de mușețel în cana de apă fierbinte și lasă-l la infuzat. Dacă preferi ceaiul din planta propriu-zisă, strecoară-l înainte de a-l consuma. Bea acest lichid cu 20 de minute înainte de culcare.

Ceai de salată verde. Salata verde este un remediu excelent pentru anxietate și stres și te ajută să adormi mai ușor. În cazul de față, este recomandat să folosești doar partea centrală a salatei. Încălzește apa, folosind cantitatea necesară în funcție de câtă salată adaugi. După ce apa a dat în clocot, adaugă cotorul sau frunzele de salată verde și lasă-le la infuzat 5 minute pentru a-și elibera mineralele și componentele benefice în apă. Strecoară lichidul și lasă-l puțin să se răcească. Consumă ceaiul de salată verde cu 20 – 30 de minute înainte de culcare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel