Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Succesul business-ului tău stă în angajații pe care îi ai. Cum îi alegi pe cei mai buni?
WhatsApp
Mințitul în CV-urile de angajare se pare că a devenit un trend printre români. Nu puține sunt momentele în care antreprenorii s-au trezit cu surprize după ce au angajat o persoană ce părea făcută pentru un post anume.

Cum poți evita să nu mai fii mințit de viitorii angajați? Simplu! Îi studiezi îndeaproape înainte de angajare. Nu ai timp de acest lucru? Se ocupă un detectiv particular în locul tău.

Știai că la interviu nu vine potențialul angajat, ci PR-ul acestuia?

 

E ca în viață la interviurile de angajare. Prima dată vezi versiunea ideală a potențialului angajat, iar ulterior, odată cu trecerea timpului, îi cunoști adevărata față. De ce să aștepți să treacă timpul când ai putea să îi știi de la bun început dedesubturile?

Angajează un detectiv particular care să se ocupe de investigarea conduitei personale a potențialilor angajați. El va pune sub lupa sa tot istoricul persoanei în cauză cu scopul de a te ajuta pe tine să faci cea mai bună alegerea.

Și încă ceva, nimeni nu va ști despre existența detectivului particular și despre misiunea pe care acesta o are. Serviciile detectivilor particulari sunt 100% confidențiale. Semnezi un contract de prestări servicii în acest sens care are confidențialitatea informațiilor trecută pe post de clauză extrem de importantă.

Pune lupa detectivului particular pe spinarea viitorilor angajați!

 

Serviciile de investigare a conduitei profesionale și personale a potențialilor angajați pe care detectivii particulari le oferă sunt foarte complexe. Nimeni nu scapă de lupa detectivului particular.

Dacă angajezi un detectiv particular care să verifice conduita profesională și personală a potențialilor angajați, acesta va reveni cu informațiile de interes pentru tine în cel mai scurt timp. El va afla tot ce tu vrei să știi, fără să te dea de gol. Vorbim despre un profesionist cu o pregătire admirabilă în spate. Nu uita că nu oricine poate fi detectiv particular!

Investigarea potențialilor angajați înseamnă un mare plus pentru business-ul tău. Colaborarea cu un detectiv particular în acest sens te ajută să scoți din schemă posibilitatea de a scade productivitatea echipei. Vei ști în start pe cine ai în față în momentul în care semnează contractul de angajare. Succesul nici nu are cum să nu te înconjoare într-o astfel se situație!

Fii foarte atent la informațiile pe care ți le oferă detectivul particular. Acestea sunt revizuite de mai multe ori pentru a ajunge la tine în cea mai bună versiune. Nu te îndoi de veridicitatea lor, ci doar ia decizii luându-le ca reper. Detectivul particular va încerca întotdeauna să îți ofere cele mai sigure informații, iar dacă este posibil, într-un timp cât mai scurt!

Un detectiv particular îți poate fi de ajutor și atunci când vrei să investighezi conduita profesională și personală și a angajaților pe care îi ai deja în firmă. Poate că obiceiurile lor s-au schimbat, așa că e mai bine să știi acest lucru înainte că business-ul să îți fie afectat.

Alege să colaborezi cu un detectiv particular, iar firma ta va se bucura doar de angajați de top!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel