Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ștefan Mandachi, tombolă pentru angajații vaccinați: Interviu cu antreprenorul din Suceava
Conducătorul lanțului de restaurante Spartan, Ștefan Mandachi, a lansat o tombolă pentru angajații săi prin care va premia cu 10.000 de lei vaccinarea.

„Ideea tombolei mi-a venit foarte simplu, pe fondul faptului că s-au îmbolnăvit mai mulți angajați cheie din compania noastră. Evident, ne-am pus problema despre ce s-ar întâmpla dacă se mai îmbolnăvesc încă pe-atât. Atunci, ca să-i motivăm pe angajați m-am gândit că ar fi un factor motivațional să oferim un premiu celor care se vaccinează”, a transmis Mandachi, EXCLUSIV pentru DC NEWS.

Întrebat despre ce răspuns așteaptă de la angajați, Mandachi a explicat că toți „o să reacționeze pozitiv la aflarea veștii că există un premiu”. „Acum nu știm câți o să se vaccineze, vedem. De aceea am lăsat până pe 15 mai, ca să aibă timp să se și programeze în perioada lunii aprilie și să se și vaccineze efectiv. Decizia o iau ei”, a continuat antreprenorul sucevean.

Mandachi nu obligă pe nimeni să se vaccineze

 

„Noi, compania, ne dorim să se vaccineze, ne-am dori, dar n-am spus nimănui vaccinează-te și nici nu o să spunem”, a mai spus Mandachi. „Este decizia lor independentă și nu ne amestecăm noi în luarea deciziilor. Însă, în calitatea mea de lider al companiei, m-am gândit că ar fi o soluție să îi motivăm cumva. Cum să-i motivez mai bine decât cu bani?”.

G Ad:

Antreprenorul susține vaccinările și s-a imunizat de mai multe ori în viața sa. După ce a aflat că sucevenii s-au programat mai puțin la vaccinare față de în alte zone ale țării, acesta a explicat: „Eu mi-aș dori să fie cât mai multe [programări]. În viața mea mi-am făcut mai multe vaccinuri și când am fost plecat în Africa, în două rânduri. Și în Tanzania, și în Rwanda și în Uganda. Nu am murit niciodată, din contră, m-am simțit mai protejat”.

Val de comentarii negative și injurioase la postarea despre vaccinare

 

„Am văzut, m-am uitat așa. Eu nu prea mai citesc comentariile cretinilor, dar sunt foarte mulți care habar n-au ce-i cu capul lor și s-au găsit să jignească sau să înjure neînțelegând fondul problemei. Noi avem 1.100 de angajați. Gândiți-vă ce se întâmplă dacă se contaminează jumătate din boardul executiv. Trebuie să-i suplinească alții și nu toate posturile se pot face prin telemuncă”, a mai spus Ștefan Mandachi.

„Plus de asta, eu îmi doresc să scăpăm odată de pandemie și ăsta este motivul pentru care văd o luminiță de la capătul tunelului, prin vaccinare. Aceasta este opinia mea personală. Dacă mai sunt alte opinii, foarte bine, numai în comunism erau aceleași opinii peste tot”, a adăugat antreprenorul.

Continuarea, în exclusivitate pe DC News.

[citeste si]

Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
26 iul 2021, 16:38
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
26 iul 2021, 18:46
DCMedical.ro
26 iul 2021, 11:32
DCBusiness.ro
26 iul 2021, 16:38
DefenseRomania.ro
25 iul 2021, 09:14
DCBusiness.ro
26 iul 2021, 16:38
DefenseRomania.ro
25 iul 2021, 09:14
DCNews.ro
26 iul 2021, 18:46
DCMedical.ro
26 iul 2021, 11:32
Spectacola.ro
26 iul 2021, 17:46
Spectacola.ro
26 iul 2021, 17:46