Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Valencia adoptă restricții DURE: Se închid restaurantele, program redus pentru magazine. "Virusul ucide mai mult ca oricând"  
WhatsApp
Autoritățile din regiunea Valencia au hotărât că toate restaurantele și barurile vor trebui să se închidă, timp de 14 zile, începând de joi. Restaurantele vor fi în continuare autorizate să ofere mâncare în regim take-away, în timp ce cafenelele aflate în hoteluri pot continua să servească oaspeții. 

Noi restricții în Valencia, în contextul în care epidemia de COVID-19 accelerează. În această regiune, unii pacienți cu Covid-19 sunt deja transferați la spitale de campanie, în timp ce unitățile de asistență medicală se luptă pentru a face față unei creșteri imense a infecțiilor.

Rata de incidență de 14 zile în regiune s-a dublat în ultimele 10 zile, ajungând la 896 de cazuri la 100.000 de persoane, cu aproximativ 200 de puncte peste media națională și cu mult peste nivelurile primului val din martie și aprilie anul trecut, relatează cotidianul El Pais.

"Virusul ucide mai mult ca oricând și s-a extins într-un ritm extraordinar în ultimele zile", a declarat marți premierul regional Ximo Puig. "Trebuie să respectăm cu strictețe aceste măsuri.”

Noi restricții în Valencia

 

În următoarele 14 zile, facilitățile sportive vor fi deschise numai profesioniștilor. În plus, programul de lucru pentru magazinele cu amănuntul se va încheia la ora 18:00, deși acest program nu afectează supermarketurile, farmaciile și alte companii considerate esențiale.

Totodată, sălile de bingo, saloanele de pariuri, spațiile de agrement pentru seniori, centrele de tineret și alte locuri sociale sunt obligate să se închidă în totalitate timp de 14 zile. Teatre și cinematografe pot rămâne deschise cu capacitate limitată.

Potrivit sursei citate, autoritățile iau în calcul restricții de circulație după ora 20.00.

restrictii valencia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel