Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă, găsită moartă în casă. Soțul, care a sunat la poliție și a cerut ajutor, principalul suspect
WhatsApp
Un român a sunat, sâmbătă, la poliția din din Motril și a anunțat că soția sa a murit pe canapea. Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu știe care a fost cauza morții soției sale, cu care a avut o relație de mai bine de un deceniu.
Spania. Româncă, găsită moartă în casă. Soțul, care a sunat la poliție și a cerut ajutor, principalul suspect

În prezent, nu este clar dacă femeia a fost victima violenței domestice, deoarece rănile pe care le avea pe corp erau foarte mici și există îndoieli cu privire la faptul dacă acele răni i-ar fi putut provoca moartea. Autopsia va stabili cauza decesului.

În baza de date a polițiștilor, femeia decedată nu apărea ca fiind victimă a violenței domestice și nu depusese vreodată o plângere pentru abuzuri. Cei doi soți sunt români, el are 60 de ani și ea - 56, relatează ideal.es.

Vecinii cuplului de români, care locuiau pe strada Travesía del Santísimo de Motril, au povestit că ambii aveau probleme cu consumul de alcool și că aveau confruntări verbale.  În momentul de față, nu este exclus, ca moartea să fi fost rezultatul unor certuri.  Autopsia însă va face lumină în acest caz.

Brigada Poliției Judiciare a Secției de Poliție Motril desfășoară o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat și pentru a afla, cu ajutorul raportului criminalistic, dacă este sau nu un nou caz de violență de gen.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel