Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoșoacă e "anti-sistem", dar nu prea. A lucrat în Ministerul Comerțului Exterior sub Năstase și Băsescu
WhatsApp
Silvestru Șoșoacă a dezvăluit, marți seară, că soția sa a lucrat în Ministerul Comerțului Exterior în perioada lui Adrian Năstase și Traian Băsescu.  

Ies la iveală noi detalii din trecutul Dianei Șoșoacă. Cunoscută pentru lupta sa "anti-sistem", Silvestru Șoșoacă spune că soția sa, cu care este în divorț, a lucrat la Ministerul Comerțului Exterior, atât în perioada lui Adrian Năstase, cât și în perioada lui Traian Băsescu.     

"E ceva ce poate nu știți și există?", a întrebat Mihai Gâdea. 

"Până acum 2 luni de zile aș fi putut să spun că știu, că e Diana care e intempestivă, pe care o știm cu toți. De două luni încoace îmi pun tot felul de întrebări. E posibil să fi avut înțelegeri pe la spatele meu, mult mai multe decât știam eu. E posibil ca in momentul în care a lucrat în Ministerul Comerțului Exterior, Diana să fi fost racolată.

A lucrat doi ani de zile. Un an și jumătate sub Adrian Năstase, cu Eugen Dijmărescu ministru și jumătate de an sub Traian Băsescu", a spus Silvestru Șoșoacă, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN.  

El a mai spus că toate scandalurile provocate de Diana Șoșoacă sunt planificate și gândite înainte.

"De cele mai multe ori Diana exagereaza sau chiar minte. Ea simte nevoia doar să fie vedetă", mai spune Silvestru Șoșoacă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel