Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoșoacă, azvârlită de jandarmi de pe o stradă din Sector 3, după ce a ”prins transporturi cu voturi furate”
WhatsApp
Un nou scandal. Diana Ivanovici Șoșoacă se află în acest moment pe o stradă din sectorul 3 a Capitalei și acuză că a ”prins un transport cu voturi false”. 
Foto: Capturi de ecran / Sursă: Diana Ivanovici Șoșoacă Oficial Facebook

În aceste momente, senatoarea Diana Șoșoacă se află pe o stradă din Sectorul 3 a Capitalei, unde transmite live că a ”blocat două camioane cu voturi furate și îi îndeamnă pe simpatizanți să se prezinte la fața locului în semn de protest. 

”Am prins transporturi cu voturi false (..) Să vină Greblă, hoților! Au furat voturile.. Blocați secțiile de votare. Ieșiți în stradă. Cum intrați voi în Europa așa? Ce credeați, că o să stăm ca proștii? Ne-am săturat. Ne-ați aruncat 10 milioane de români din țară.

”Ne-au amenințat, pe mine m-au impins jandarmii. Nu scrie nimic pe clădire. Ce e aici, fraților? (..)”, exclamă Șoșoacă. 

Senatoarea se află alături de Luis Vicenţiu Lazarus care le explică oamenilor ce se întâmplă. ”Sunt două camioane, unul plin cu voturi, unul descărcat de cetățeni fără ecusoane.”, spune membrul SOS.

În imagini se observă cum tensiunea este în aer după ce Șoșoacă a fost preluată de către jandarmi, mulțimea țipând la ei. 

UPDATE: 

Între timp, mai mulți oameni au venit la fața locului, iar câțiva cetățeni descarcă saci din unul din camioanele prezentate de senatoare. 

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel