Atunci trebuie doar să notezi această rețetă excelentă pe care ți-o propunem astăzi, te va surprinde!
Vezi și: Mămăligă boierească. Un deliciu autentic românesc, după o rețetă veche de un secol
Ingrediente:
2 căpățâni de usturoi
1 lămâie
3 căni de ulei de măsline
1 linguriță de sare de mare
Încearcă și un desert: Tort cu banane și cafea, făcut la tigaie: Ieftin, pufos și delicios. Notează acum ingredientele
Pentru a face sosul de usturoi arăbesc începeți mai întâi să curățați cățeii de usturoi. Apoi trebuie să le așezați în paharul blenderului, împreună cu o lingură mică de sare de mare. Acum ar trebui să începeți să adăugați uleiul foarte ușor, în timp ce bateți usturoiul cu ajutorul mixerului electric.
Odată ce amestecul ambelor ingrediente începe să se îngroașe, trebuie să stoarceți lămâia. Se amestecă de câteva ori, până când acest amestec capătă o anumită consistență și apoi se transferă într-un castron. Acoperiți acest castron cu folie de plastic și lăsați-l să se răcească în frigider.
Recomandare: dacă nu vă este ușor să încorporați uleiul cu usturoiul, puteți adăuga o lingură mică de muștar sau un gălbenuș de ou.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News