Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sorbet de căpșuni, gata 10 minute. Vrei să mănânci ceva cu adevărat răcoritor? Încearcă această rețetă
WhatsApp
Când căldura este puternică, are un impact major și asupra noastră. Pe lângă deteriorarea pielii, poate avea și efecte negative asupra tensiunii arteriale, provocând afecțiuni precum leșin, insolații și multe altele. Vă prezentăm o rețetă de sorbet de căpșuni, ideală pentru vară. 
Sorbet de căpșuni, gata 10 minute. Vrei să mănânci ceva cu adevărat răcoritor. Încearcă această rețetă. Sursa foto: freepik.com

Din acest motiv,  este esențial să bei multă apă, precum și băuturi proaspete și regenerante. Căldura, de fapt, favorizează deshidratarea, care, la rândul ei, ar putea provoca o scădere a apetitului.

Din acest motiv, trebuie să știi să te protejezi și să ai grijă de corpul tău, alegând preparate proaspete și gustoase.

Mai jos, de fapt, îți dezvăluim o rețetă rapidă și ușoară, perfectă pentru cei care doresc să pregătească un desert dulce proaspăt acasă, fără a sta prea mult în bucătărie.

Vorbim despre un sorbet de fructe delicios, plăcut proaspăt și suculent. Va fi total lipsit de coloranți și conservanți, pentru ca il vom prepara acasă doar cu ingrediente naturale si autentice .

Cel mai bun mic dejun de weekend: clătite cu ciocolată și smântână. Răsfaţă-ţi familia cu un desert delicios

Vrei să mănânci ceva cu adevărat răcoritor? Pregătește acest sorbet cremos de căpșuni, delicios. A face deserturi acasă în timpul verii poate fi într-adevăr un test de curaj. Pornirea cuptorului nu este indicată, așa că va trebui să excludem din start toate rețetele care implică acest tip de gătit.

De aceea, rețeta de sorbet de căpșuni este perfectă pentru acest sezon. Se pregătește în doi pași și nu vei murdări bucătăria.

Pentru a crea acest delicios sorbet de căpșuni, va trebui să pregătești trei ingrediente. De fapt vei avea nevoie de 220 de grame de căpșuni, 100 de grame de zahăr și 120 de mililitri de apă.

Plăcinta umedă și moale cu mere, cea mai bună pe care ai mâncat-o vreodată!

Mai întâi, va trebui să pregătești siropul de zahăr. Toarnă apa într-o cratiță adâncă, în care vei adăuga apoi zahărul. Amestecă totul și lasă să fiarbă la foc mic până capătă consistența unui sirop. În acest moment, toarnă produsul obținut într-un borcan de sticlă și așteaptă să se răcească.

Căpșunile se spăla foarte bine, se taie în bucăți mici și se pun într-un blender. Amestecă bine până obții un piure.

Clătite cu dovlecei, fără făină. Rețeta este ieftină și delicioasă

Toarnă piureul într-un bol, apoi adaugă siropul nostru de zahăr. Amestecăm bine ingredientele până obții un amestec omogen. Transfer sorbetul într-un recipient, nivelează bine suprafața și pune-l în congelator. După aproximativ 20 de minute, sorbetul va fi gata pentru a fi savurat.  

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

 - https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

 - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel