Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Proiect finantat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni" iunie - octombrie 2024
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Sondaj: Bisericile românești din diaspora îi ajută pe românii nou veniți să se adapteze acolo? Iată rezultatele
WhatsApp
Sondaj ȘtiriDiaspora. Din câte știți, bisericile românești din diaspora îi ajută pe românii nou veniți să se adapteze acolo? Iată rezultatele.
Foto: Parohia Antwerpen

Un sondaj de opinie găzduit pe ȘtiriDiaspora.ro arată că o bună parte dintre români nu sunt de părere că bisericile românești din diaspora îi pot ajuta pe cei nou veniți să se adapteze mai ușor în străinătate.  

Un număr de 656 de cititori ȘtiriDiaspora au răspuns la întrebarea: "Din câte știți, bisericile românești din diaspora îi ajută pe românii nou veniți să se adapteze acolo?"

Potrivit rezultatelor, 63,7% dintre respondenți, reprezentând 418 de persoane, au ales opțiunea "NU", deci sunt de părere că bisericile românești nu îi ajută pe români să se integreze în străinătate, în timp ce 36,3%, adică 238 de persoane, au ales opțiunea "DA", fiind de părere că românii care aleg calea străinătății pot găsi un sprijin real în parohiile românești din diaspora. 

Iată rezultatele

captura-sondaj-2-intrebare-5

ATENȚIE: Votul reprezintă opinia cititorilor StiriDiaspora. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sondaje Vezi toate articolele
pixel