Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sondaj Diaspora: Grațiere Dragnea în schimbul demisiei din politică. Vot masiv
WhatsApp
În ultima perioadă mai multe voci au spus că ar fi de acord cu grațierea lui Liviu Dragnea cu condiția ca acesta să demisioneze din toate funcțiile politice și să părăsească definitiv politica din România. Am lansat în acest sens un sondaj, iar votul a fost masiv. 

Peste 16 000 de cititori ai publicației Stiridiaspora.ro au votat un răspuns la întrebarea "Sunteți de acord ca Liviu Dragnea să fie grațiat, cu condiția să se retragă definitiv din politică?".

Românii din Diaspora resping orice idee de grațiere a lui Dragnea, iar rezultatele arată în mod clar acest lucru: 13 105 cititori, care reprezintă 80.77% din numărul celor care au participat la sondaj au răspuns că nu sunt de acord cu o astfel de idee. Restul de 19.23 % spun ca ar fi de acord cu grațierea lui Dragnea dacă s-ar retrage din politică. 

Iată graficul sondajului: 

(w670)

Primul care a lansat o astfel de idee, de grațiere a lui Liviu Dragnea, contra unei demisii a fost Victor Ponta care spunea că el i-ar propune lui Klaus Iohannis, un astfel de târg. Ponta spunea că îi înțelege suferință umană legată de o posibilă condamnare, dar nici nu poate fi lăsat să distrugă România prin acțiunile sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel