Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Proiect finantat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni" iunie - octombrie 2024
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Sondaj: Biserica românească ar trebui să organizeze cursuri de limba română pentru copiii din diaspora? - ce cred românii
WhatsApp
Sondaj ȘtiriDiaspora. I-am întrebat pe români dacă bisericile românești ar trebui să organizeze cursuri de limba română pentru copiii din diaspora. Iată rezultatele. 
Foto ILUSTRATIV

Un sondaj de opinie găzduit pe ȘtiriDiaspora.ro arată că o bună parte dintre români sunt de părere că bisericile românești nu ar trebui să organizeze cursuri de limba română pentru copiii din diaspora. Rezultatul este totuși destul de strâns.  

Un număr de 821 de cititori ȘtiriDiaspora au răspuns la întrebarea: "Biserica românească ar trebui să organizeze cursuri de limba română pentru copiii din diaspora?".

Potrivit rezultatelor, 51,6% dintre respondenți, reprezentând 424 de persoane, au ales opțiunea "NU", deci sunt de părere că biserica românească nu ar trebui să organizeze cursuri de limba română pentru copiii din diaspora, în timp ce 48,4%, adică 397 de persoane, au ales opțiunea "DA", fiind de părere că, în acest moment, un astfel de demers ar fi binevenit.

Iată rezultatele

captura-sondaj-2-intrebare

ATENȚIE: Votul reprezintă opinia cititorilor StiriDiaspora. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sondaje Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel