Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sondaj Argument. Românii se declară mulţumiţi faţă măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus
WhatsApp
Un sondaj recent realizat de institutul Argument arată care este atitudinea românilor faţă de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus. 
gov.ro

Sondajul marca Argument arată că 32% dintre românii intervievaţi sunt „destul de mulţumiţi“ de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus.

La polul opus se află 29% de români care au spus că sunt „destul de nemulţumiţi“ de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus.

Alţi 29% dinte românii intervievaţi sunt „foarte nemulţumiţi“ de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus, în timp ce 10% se declară „foarte mulţumiţi“.

 

 

Iată graficul: 

 

 

1. multumiril... (multumirile_romanilor_fata_de_masurile_guventului_impotriva_covid.JPG)

 

Cum s-a schimbat atitudinea românilor faţă de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus în perioada 6-14 noiembrie faţă de perioada 7-17 august?

Dacă în perioada 7-17 august, 36% dintre români erau foarte nemulţimiţi faţă de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus, atunci, în perioada 6-14 noiembrie, doar 29% se declară foarte nemulţimiţi.

În perioada 7-17 august, 22% dintre români erau destul de nemulţimiţi faţă de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus, atunci, în perioada 6-14 noiembrie,  29% se declară destul de nemulţimiţi.

De asemenea, în perioada 7-17 august, 34% dintre români erau destul de mulţimiţi faţă de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus, atunci, în perioada 6-14 noiembrie,  32% se declară destul de mulţimiţi.

Nu în ultimul rând, dacă în perioada 7-17 august, 8% dintre români erau foarte mulţimiţi faţă de măsurile luate de guvern în lupta cu noul coronavirus, atunci, în perioada 6-14 noiembrie,  10% se declară foarte mulţimiţi.

 

1. multumiril... (multumirile_romanilor_fata_de_masurile_guventului_impotriva_covid_dinamica.JPG)

ARGUMENT, institutul de sondare al DC Media Group a făcut publice o serie de rezultate ale unor sondaje care arată opiniile, dar și intențiile românilor în perioada premergătoare alegerilor parlamentare. Sociologul Mădălina Hideg este directorul științific al institutului de sondare Argument.

Datele au fost culese prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing), pe un eșantion simplu, aleatoriu, de 1011 subiecți cu drept de vot (18+), reprezentativ la nivel național, în perioada 06-13 noiembrie 2020, cu marjă de eroare +/- 3.08%

***NOTĂ: în toate prelucrările, non-răspunsurile au fost eliminate, cu excepția cazurilor expres specificate

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel