Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Proiect finantat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni" iunie - octombrie 2024
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Sondaj: Ar trebui să existe o biserică românească în fiecare localitate din diaspora cu mulți români? - Iată rezultatele
WhatsApp
Sondaj ȘtiriDiaspora. I-am întrebat pe români dacă ar trebui să existe câte o biserică în fiecare localitate din diaspora în care sunt mulți conaționali. Iată rezultatele.
Biserică din diaspora (Foto: Freepik)

Un sondaj de opinie găzduit pe ȘtiriDiaspora.ro arată că o bună parte dintre români sunt de părere că în diaspora sunt suficiente biserici românești și că nu ar fi nevoie de un astfel de lăcaș de cult în fiecare localitate din diaspora cu mulți români.  

Un număr de 825 de cititori ȘtiriDiaspora au răspuns la întrebarea: "Ar trebui să existe câte o biserică românească în fiecare localitate din diaspora cu mulți români?".

Potrivit rezultatelor, 60,8% dintre respondenți, reprezentând 502 de persoane, au ales opțiunea "NU", deci sunt de părere că nu ar trebui să existe câte o biserică în fiecare localitate cu mulți români, în timp ce 39,2%, adică 323 de persoane, au ales opțiunea "DA", fiind de părere că, în acest moment, numărul bisericilor românești din străinătate nu sunt suficiente.  

Iată rezultatele

captura-sondaj-2-intrebare-8

ATENȚIE: Votul reprezintă opinia cititorilor StiriDiaspora. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sondaje Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel