Șnițele din cartofi cu „de toate“ ce pot fi servite ca atare la micul dejun sau gustare, dar pot fi și o garnitură specială la cină și prânz. Un preparat gustos și economic din ingrediente care mereu sunt la îndemână și pe care sigur le ai în casă acum.
Vezi și: Cum să faci acasă pui ca la KFC - Rețeta simplă, cu rezultat GARANTAT
700 g Cartofi fierți
150 g Salam
100 g Cașcaval
2 linguri Făină
2 Ouă
2 linguri Pătrunjel
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
50 g Făină
3 linguri Ulei rafinat
Dacă îți place rețeta de Șnițele din cartofi cu „de toate“, s-ar putea să îți placă și rețeta de Plăcintă sărată cu amestec de legume. O gustare ușoară și cu doar 210 calorii pe porție
Puneți cartofii la fier cu puțină sare. După ce s-au răcit, dați prin răzătoarea mare cartofii fierți și curățați de coajă.
Salamul și cașcavalul se rad de asemenea pe răzătoare mare și adăugați peste cartofii rași.
Amestecați totul într-un bol împreună cu ouăle, făina, sarea, piperul negru și pătrunjelul tocat.
Din compoziția obținută formați șnițelele, cu mâinile umede, apoi le treceți prin făină.
Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți șnițelele la foc mediu, până se rumenesc pe ambele părți.
Savurați cu plăcere!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News