Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simion a făcut circ la Parchetul General. A chemat ambulanța și a zis că intră în greva foamei
WhatsApp
George Simion a mers astăzi la Parchetul General, unde a amenințat că intră în greva foamei dacă nu va fi primit în audiență de procurorul care se ocupă de dosarul semnăturilor false. Liderul AUR a chemat chiar și o ambulanță la fața locului. În cele din urmă, el a fost primit de Rareș Petru Stan. 
George Simion si medicul de pe ambulanță

A fost circ astăzi, la Parchetul General, acolo unde liderul AUR, George Simion, a fost examinat de un echipaj medical după ce a început o grevă a foamei.

Politicianul s-a prezentat la sediul Parchetului în jurul orei 12:00, solicitând să fie audiat de procurorul Rareș Petru Stan, cel care se ocupă de dosarul privind semnăturile pentru candidatura lui Silvestru Șoșoacă. Simion susține că dorește să facă denunțuri, afirmând că toate partidele au folosit semnături falsificate.

Pentru a atrage atenția, Simion a inițiat o grevă a foamei și a declarat că va continua acest protest până când va fi audiat de procuror. O ambulanță a fost chemată la sediul Parchetului General și medicii l-au examinat pe liderul AUR la parterul instituției pentru a identifica eventuale probleme de sănătate.

Simion a declarat că, în afara unei răceli ușoare, este în perfectă stare de sănătate, iar medicii nu au găsit nicio problemă în urma verificării. El a menționat că a trecut cu bine de "controalele de rutină" și intenționează să rămână peste noapte în sediul Parchetului General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel