Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Serviciul de Protecție și Pază, 33 de ani de la înființare. Ciucă: Fiecare misiune conturează imaginea României
WhatsApp
Serviciul de Protecție și Pază împlinește astăzi 33 de ani de la înființare,
Serviciul de Protecție și Pază, 33 de ani de la înființare. Ciucă - Fiecare misiune conturează României. Sursa foto: facebook/Nicolae Ciuca

Profesioniștii SPP au demonstrat că reprezintă garantul siguranței, preciziei și al fermității, spune premierul Nicolae Ciucă în mesajul adresat Serviciului de Protecție și Pază, care duminică împlinește 33 de ani.

În cei 33 de ani de la înființare, „timp în care profesioniștii din această structură și-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredințate, contribuind la credibilitatea și siguranța României”, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.

„Complexitatea activităților desfășurate de personalul SPP implică pregătire asiduă și provocări în continuă schimbare, cărora această structură de elită le-a făcut față cu brio de fiecare dată, inclusiv pentru siguranța oaspeților oficiali ai statului român. Fiecare misiune îndeplinită cu succes de angajații Serviciului de Protecție și Pază conturează și mai mult imaginea României ca partener de încredere în plan extern și ca spațiu de stabilitate și securitate”, arată prim-ministrul.

Potrivit lui Ciucă, profesioniștii SPP au demonstrat, prin misiunile îndeplinite ireproșabil, că reprezintă garantul siguranței, preciziei și al fermității: „Îi felicit pentru buna reputație pe care o aduc României prin modul exemplar de acțiune. La mulți ani și succes în misiunile viitoare!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel