Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Şerban Nicolae nu vrea vot electronic şi prin corespondenţă. Ce proiect a depus
WhatsApp
PSD nu se dezminte când este vorba despre Diasporă. Șerban Nicolae, un lider important al partidului, se opune votului electronic şi votului prin corespondenţă, pe motiv că sunt proceduri costisitoare.

Şerban Nicolae a depus un proiect de lege prin care propune înfiinţarea de noi secţii de votare şi instituirea de liste electorale permanente în străinătate, potrivit Adevarul.

În schimb, el nu vrea să audă de votului electronic şi prin corespondenţă.

”În ceea ce priveşte votul electronic şi votul prin corespondenţă, se poate aprecia că acestea presupun costuri mult mai costisitoare faţă de prezenta propunere, introducerea de proceduri cu care alegătorii nu sunt familiarizaţi şi accentuarea unor suspiciuni cu privire la corectitudinea rezultatelor. Totodată, securizarea votului, confidenţialitatea acestuia şi certificarea înregistrării rezultatelor ar fi vulnerabile în faţa tentativelor de fraudă“, susţine Şerban Nicolae, în expunerea proiectului de lege.

După ce sute de mii de români din disporă nu u reușit să voteze, din cauza proastei organizări, liderii PSD au sărit care mai de care cu idei și proiecte, va chiar cu promisiunea că ei sunt cei care vor rezolva această problemă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel