Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni in perioada iunie - noiembrie 2023.
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Senatorul Radu Mihail, la Diaspora în Direct. Cum sprijină autoritățile reîntoarcerea românilor? - VIDEO
WhatsApp
Radu Mihail, senator USR de Diaspora, vine în emisiunea Diaspora în Direct pentru a vorbi despre soluțiile pe care le au autoritățile pentru a sprijini reîntoarcerea românilor din străinătate. Emisiunea se difuzează joi, începând cu ora 10, pe StiriDiaspora.ro, DCNews, DCNews TV, pe paginile de Facebook și Youtube ale publicațiilor. 
Radu Mihail, senator USR de Diaspora, invitatul zilei la emisiunea "Diaspora în Direct"

Radu Mihail este invitatul ediției de joi, 28 septembrie, a emisiunii Diaspora în Direct, moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan. Senatorul USR de Diaspora va vorbi despre oportunitățile pe care le au românii care ar dori sa revină acasă, despre nivelul salariilor din România, dar și despre necesitatea și capacitatea țării noastre a absorbi forță de muncă.

Totodată, Radu Mihail ne vorbește despre mâsurile legislative necesare pentru reducerea taxelor pe muncă, dar și despre alte măsuri de sprijin pentru românii din afara granițelor țării care își doresc să revină acasă.

Emisiunea Diaspora în Direct, se difuzează joi, 28 septembrie, începând cu ora 10.00, pe StiriDiaspora.ro, DCNews, DCNews TV, pe paginile de Facebook și Youtube ale publicațiilor. 

VIDEO

 

După mai bine de 15 ani petrecuți în străinătate, Radu Mihail s-a întors în România și a intrat în politică în 2016. De meserie inginer, el a ales politica, fiind convins că "Diaspora reprezintă una dintre principalele resurse de dezvoltare și modernizare pe care România le are la dispoziție".

 

--------------------------------------------

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul "Like" și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/   
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142 
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro 
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Emisiuni Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel