Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șeful ANPC, Horia Constantinescu, planuri politice cu fostul primar al Constanței? „Unde-s doi puterea crește, dar depinde și cine sunt ăia doi“
WhatsApp
Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a stârnit interesul publicului după ce a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, în care apare alături de fostul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău.
Decebal Făgădău și Horia Constantinescu / Foto: Facebook.com

În mesajul postat alături de imagine, Constantinescu accentuează importanța dimineților, a cafelei fierbinți și a proiectelor de viitor, subliniind că învățăm din greșelile trecutului și că puterea crește atunci când lucrăm împreună, dar subliniind că este esențial cine sunt cei doi implicați și cum este folosită puterea.

Pentru că ne plac diminețile, pentru că ne place cafeaua fierbinte, pentru că ne plac proiectele de viitor, pentru toate acestea cu Dumnezeu înainte!

Era să uit, și pentru că învățăm din greșelile trecutului!

Unde-s doi puterea crește, dar depinde și cine sunt ăia doi și la ce folosește puterea crescută“ - este mesajul ce însoțește fotografia pe Facebook. 

Această apariție a fost primită cu rețineri din partea organizației municipale a PSD Constanța, condusă de Ion Dumitrache, care și-a exprimat susținerea pentru Costin Răsăuțeanu în cursa pentru Primăria Constanța, propunere pe care a făcut-o în timpul unei întâlniri la Năvodari, alături de Marcel Ciolacu, însă care nu a fost pe placul tuturor membrilor PSD, potrivit ZIUA de Constanța.

În cadrul discuțiilor din Biroul Permanent Municipal, președintele Ion Dumitrache a propus nominalizarea lui Costin Răsăuțeanu drept candidat la Primăria Constanța, menționând că acesta a fost ales în urma unui vot intern, unde a obținut majoritatea voturilor.

Ciolacu spune că îl vrea pe Constantinescu la București

 

Alte propuneri discutate au inclus numele lui Horia Constantinescu și Decebal Făgădău, însă acestea nu au primit sprijinul necesar, conform declarațiilor lui Dumitrache.

Referitor la Horia Constantinescu, Marcel Ciolacu ar fi menționat că are nevoie de el la București, deoarece face parte din echipa guvernamentală, iar nu va candida la Constanța.

Decebal Făgădău nu a fost prezent la întâlnire, nemaifiind membru PSD. Fostul candidat la Primăria Constanța și trecut pe listele partidului la alegerile parlamentare din 2020, Decebal Făgădău, a demisionat din PSD, după ce DNA a anunțat trimiterea sa în judecată într-un dosar în care era acuzat de abuz în serviciu, alături de Radu Mazăre. În urmă cu 2 săptămâni, procurorii DNA au clasat dosarul lui Decebal Făgădău pentru că presupusele fapte s-au prescris. Într-un alt dosar DNA, Decebal Făgădău a fost achitat în primă instanță de Tribunalul Constanța. Este acuzat de procurori că ar fi vândut ilegal mai multe terenuri din Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel