Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șefa de campanie a lui Joe Biden asigură că președintele rămâne în cursa electorală: ”Este mai hotărât ca niciodată să-l înfrunte pe Trump.”
WhatsApp
Șefa de campanie a lui Joe Biden dezminte ”zvonurile” din presă și asigură că președintele rămâne în mod ”categoric” în cursa electorală. 

Preşedintele american Joe Biden va rămâne „categoric” în cursa electorală pentru un nou mandat la Casa Albă, a declarat vineri Jen O'Malley Dillon, şefa de campanie a preşedintelui democrat, în ciuda îndoielilor crescânde legate de capacitatea sa fizică şi mentală. Declaraţia vine pe fondul unor controverse legate de episoadele recente de confuzie ale lui Biden, care au culminat cu prestaţia sa considerată slabă în dezbaterea din 27 iunie cu rivalul său republican, Donald Trump.

În urma acestei dezbateri, în care Biden a părut incoerent şi dezorientat, mai mulţi congresmeni democraţi i-au cerut preşedintelui în vârstă de 81 de ani să se retragă din cursă, temându-se că partidul lor ar putea suferi o înfrângere în faţa republicanilor la alegerile din 5 noiembrie, când se va desfăşura atât scrutinul prezidenţial, cât şi cel pentru Congres.

În ciuda acestor apeluri, Biden se menţine ferm pe poziţii. Deşi este momentan bolnav de COVID-19, el îşi va relua campania electorală săptămâna viitoare, a precizat Jen O'Malley Dillon într-un interviu pentru postul MSNBC. „Joe Biden este mai hotărât ca niciodată să-l înfrunte pe Donald Trump. El este în mod categoric persoana cea mai potrivită să-l înfrunte pe Trump,” a afirmat Dillon.

"Aţi auzit-o din gura preşedintelui din nou şi din nou: el candidează pentru a câştiga, el este candidatul nostru şi va fi preşedintele nostru pentru un al doilea mandat", a insistat şefa de campanie a lui Joe Biden.

Totuşi, ea a recunoscut că ultimele săptămâni au fost "dificile" pentru echipa de campanie, relatează Agepres. "Am constatat, nu poate fi negat, o anumită scădere a sprijinului, dar este o mişcare de mică amploare", a estimat Jen O'Malley Dillon. Biden are sprijin la bază şi este hotărât să facă în continuare eforturi pentru a convinge votanţii, mai ales în statele cheie unde va fi o luptă strânsă, a mai argumentat şefa de campanie. "El este hotărât să arate că luptă pentru poporul american", a concluzionat ea.

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel