Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ședința coaliției pentru ieftinirea energiei, amânată pentru că Marcel Ciolacu ar fi în concediu: „Nu deranjați!“
WhatsApp
Ședința de coaliție în care ar fi trebuit să se discute despre modalitățile de reducere, pentru consumatorii casnici, a facturilor la energie și gaze, ar fi fost amânată pentru că Marcel Ciolacu, liderul PSD și președinte al Camerei Deputaților.

„A venit factura? E ok, Ciolacu e în concediu, nu deranjați!“, afirma Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Cîțu.

„PSD în opoziție: umple străzile cu foto: fetiță citind la lumânare. Spune STOP scumpirilor la electricitate.

PSD la putere: gata, dăm lege de plafonare a prețurilor.

USR: băi, dar nu va funcționa, mai bine reducem TVA și dăm facilități fiscale. Dau legea. Nu funcționează. Vin facturile mari.

PNLSD zice: hai sa facem ce a zis USR să facem. De la 1 aprilie. Ciolacu se enervează: cum, mă, de la 1 aprilie? Ordon să fie de la 1 februarie. Bine, hai că discutăm la Coaliție.

Luni e ședința de coaliție? Ah, nu, că Ciolacu e în concediu. Ordon urgență, dar nu mă deranjați!

E pe bune: ședința de urgență a Coaliției pentru prețuri energie nu s-a ținut din cauză că Ciolacu e în concediu.

Acum, uman vorbind așa, e normal să ai concediu (anul trecut am avut 2 - două - zile concediu și alea ciuruite de PSD cu o bazaconie fake news). Dar cum de nu se poate decide ceva fără Ciolacu? Sau, nu știu, dacă e urgent, sugerez zoom? Alo, PNL, e bine în coaliția asta? Acum aveți doi șefi care vă programează prioritățile funcție de vacanța lor. Ce vă umilea Iohannis, dar ce vă umilește Ciolacu!

Și în al doilea rând, tot așa uman, cine e atât de (xxx - cenzurat de departamentul Comunicare) să pună poza aia pe panouri, merită concediu liniștit? Oamenii nu merită să li se aducă aminte, chiar și în concediu?

Marcele, lasă vacanța, hai că au venit facturile și cică numai tu poți rezolva. Avem încredere în tine. Marcel, il salvatore della patria! #CoalitiaBlegilor, scrie Cristian Ghinea pe Facebook, lângă o imagine cu un banner din campania PSD în care partidul promova o petiție cu sloganul „Spune STOP scumpirilor la energie și gaz“.

Amintim că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunța,  marţi că va propune, la prima şedinţă a liderilor coaliţiei de guvernare, reducerea TVA nu doar la energie, ci şi la gaze naturale. Mesajul lui Marcel Ciolacu vine în contextul în care premierul Ciucă a declarat că, la un consum lunar de până la 300 kw/oră, consumatorii casnici vor beneficia, de la 1 aprilie, de o nouă schemă de protecţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel