Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei
WhatsApp
Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, şi-a depus sâmbătă candidatura şi listele de semnături necesare la Biroul Electoral Municipal Bucureşti. Burduja a venit la sediul BEM cu motocicleta, iar alături de el a fost prezent şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.
Sebastian Burduja (Foto: Inquam Photos / George Călin)

"Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureştiului, o schimbare pe care o aşteptăm cu toţii de ani de zile. Este un moment important pentru toţi bucureştenii, pentru că ei au şansa să aibă un oraş de care să fie mândri, un oraş în care să nu le mai fie teamă să îşi trimită copiii la şcoală din cauza drogurilor, un oraş care să aibă parcuri, pe măsura unei capitale de secol 21, un oraş în care să nu îşi mai piardă timpul preţios în trafic, un oraş în care să o ducem cu toţii mai bine. Este o cursă dificilă, mai sunt puţine zile până la alegeri, este o cursă în patru şi asta înseamnă de fapt frumuseţea democraţiei. Bucureştiul trebuie să dea din nou ora exactă pentru toată România, atât în ceea ce priveşte această competiţie electorală, cât şi în ce priveşte dezvoltarea acestui oraş", a spus Burduja.

El l-a provocat direct pe actualul primar al Bucureştiului, Nicuşor Dan, la o dezbatere în care să discute despre soluţii pentru Capitală.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că în acest moment partidul nu i-a impus lui Sebastian Burduja un procent pe care să îl obţină la alegerile locale.

"În acest moment este dificil şi nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja să îi impunem un scor. Se depune candidatura la câteva zile după ce am luat această decizie şi atunci, în funcţie de cum evoluează campania, în următoarele săptămâni vom discuta şi ne vom stabili modul în care vom aborda până la final tot ceea ce se poate întreprinde de către Sebastian Burduja şi echipa lui, tot ceea ce se poate întreprinde de fiecare preşedinte de filială de sector şi sprijinul pe care poate să îl primească de la nivelul conducerii PNL", a afirmat Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel