Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TULBURĂTOR. Scrisoarea unui FIU din DIAPORA către parinții care au fost la MITINGUL PSD
WhatsApp

O lecție despre demnitate dată de un fiu plecat în străinătate pentru a trăi decent, părinților lui care au fost la mitingul PSD din Piața Victoriei.

Iată ce a scris pe facebook

Dinu Șovea

10 iunie la 00.39

Dragă Sovea Catinca și scump Sovea Vasile, vă amintiti cum în 1998, adica acu exact 20 ani, v-am mințit că merg la țară la prietenul meu Florin și am mers doua zile la mare? Vă amintiți cum m-ați pedepsit? Nu? Vă amintesc eu. M-ați scos în p#ța goala în fața blocului și m-ați umilit în fața tuturor vecinilor și în fata trecatorilor. Ați zis ca v-am făcut de râs și ca m-ați educat degeaba timp de 11 anișori.

Scumpii mei părinti, ați zis că mergeti la unchiul Petru la Giurgiu și va întoarceti Duminică seara. V-am văzut la televizor, la protestul PSD. Ca să nu căutati scuze, am atasat și poza. Uitati că roata se întoarce și vă scot acum eu pe voi în fata tuturor să va fac de rusine. V-am explicat, atatia ani la rând, că voi mai aveti de trăit putin... și asta nu vă dă dreptul să scoateti la licitatie viitorul meu, al nepotilor vostri și al tuturor tinerilor din Romania, după care să puneti mainile pe piept, nepăsători, rânjind cu cinism din sicriul ce vă va duce departe de viața mizeră pe care ne-ați lăsat-o moștenire. Si mai trist este că după ce intrati în mormant, voi veti continua să votați, ca multi alti morți ce apar pe listele electorale. Dacă voi pentru 12 ani de educatie, în van cum ziceati voi, m-ați scos dezbrăcat în strada... eu cum să vă pedepsesc după ce v-am educat degeaba 31 de ani?
Așa că Vasilică și Catincuța, râmaneti la unchiul Petrica, dacă nu vreti să vă scot în c#rul gol pe strada la întoarcere. Ca oricum, în baza celor pe care îi votati, tot în c#rul gol erați daca nu aveam eu grijă de voi.
Cu drag, fiul vostru, Dinu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel