Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Schimbări majore la Netflix. Platforma va optimiza o nouă interfață pentru utilizatorii 
WhatsApp
Netflix se pregătește să lanseze o serie de schimbări semnificative pentru a simplifica experiența utilizatorilor. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Netflix, liderul global în streaming, se pregătește să implementeze schimbări semnificative menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor. În curând, abonații vor beneficia de o interfață de navigare reînnoită, care promite să facă selecția titlurilor preferate mai rapidă și mai intuitivă.

Netflix promite că nu ți se va răci mâncarea

 

După o zi lungă de muncă, mulți utilizatori Netflix se relaxează cu o cină caldă în fața televizorului. Cu toate acestea, procesul de selecție a unui film sau serial poate dura atât de mult încât mâncarea ajunge să se răcească înainte de a găsi ceva de vizionat. Noul design al platformei, care va fi testat inițial de un grup restrâns de utilizatori, promite să rezolve această problemă.

Potrivit cercetărilor interne ale companiei, utilizatorii petrec mult timp sărind de la numele categoriilor la grafică, la videoclipuri și apoi la rezumate. „Ne dorim să facem totul mai simplu, mai intuitiv și mai ușor de navigat”, a declarat Pat Flemming, director senior de produs, pentru Reuters.

Noua pagină de start va înlocui afișele statice ale serialelor și filmelor cu casete animate, care se vor extinde la trecerea cu selectorul telecomenzii. Aceste casete vor afișa informațiile esențiale: titlul (cu un font mai mare), anul lansării, numărul de episoade, genul, sinopsisul și alte detalii relevante, cum ar fi perioada în care un titlu a fost în top 10.

Schimbări în meniul aplicației TV

 

Meniul aplicației TV va suferi și el modificări importante. În prezent, accesarea categoriilor și a episoadelor descărcate se face prin intermediul celor trei linii din stânga sus. După restyling, meniul va fi poziționat în partea de sus a ecranului și va include o nouă opțiune: My Netflix. Aceasta va grupa emisiunile urmărite și titlurile salvate pentru vizionare ulterioară.

Noua bară de sus va include simbolul de căutare și opțiunile pentru acasă, seriale TV, filme și My Netflix, oferind un mod de navigare mai eficient. Algoritmul de recomandări va rămâne neschimbat, asigurând continuitatea în sugestiile de vizionare pentru utilizatori.

Aceste schimbări vor fi disponibile inițial pentru un grup mic de utilizatori, urmând să fie extinse la toți abonații, dacă testele se dovedesc a fi reușite.

---------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel