Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scapă de mirosul urât din țevi cu un truc știut doar de instalatori. Repetă-l în fiecare săptămână
WhatsApp
Responsabile de mirosul urat sunt  țevile vechi, locul preferat de bacterii. Dacă vreți să rezolvați problema mirosului cu un produs natural, puteți prepara acasă un amestec pe care îl folosesc instalatorii.
Scapă de mirosul urât din țevi cu un truc știut doar de instalatori. Repetă-l în fiecare săptămână - 1. Sursa - Pexels

Resturile de mâncare, care ajung în țevile din bucătărie, se descompun, provocând un miros urât, care ne afectează viața. În plus, acest miros din bucătărie afectează și țevile din baie. Deodorantele specifice pot rezolva problema doar temporar, în timp ce substanțele chimice, pe lângă faptul că sunt dăunătoare pentru sănătate, poluează mediul.

Scăpă de calcarul de pe duș, cadă și robinete în 5 minute și cu un efort minim. Ai nevoie de câteva produse din cămară

 

Detergenții și săpunurile care ajung în țevi eliberează substanțe chimice, care se transformă în grăsime și atacă țevile, provocând un miros urât.

Reziduurile alimentare sunt principala cauză a mirosului urât. În timp, ele se depun în straturi care pot înfunda conductele. În acest caz se recomandă să folosiți site în chiuvete, pentru a preveni căderea reziduurilor alimentare în conducta de evacuare. Țevile vechi sunt ideale pentru bacteriile, responsabile de mirosul urat.  

Pune acest ingredient în găleata pentru mop ca să ai podele strălucitoare și parfumate. Un truc pentru toate gospodinele

Dacă vreți să rezolvați problema mirosului cu un produs natural, puteți prepara acasă un amestec pe baza de bicarbonat de sodiu și oțet. Această soluție elimină grăsimea, ciupercile și bacteriile care sunt responsabile pentru mirosul urât din țevile din casă.

 

Ingrediente:

100 grame de bicarbonat de sodiu,

200 ml de oțet alb,

½ litru de apă fierbinte.

 

Umpleți o oală cu apă și puneți-o pe aragaz. Înainte să dea în clocot se adaugă oțetul. Puneți bicarbonatul de sodiu în interiorul țevii și turnați deasupra apa cu oțet. Reacția bicarbonatului cu apa fierbinte și oțet va produce o reacție efervescentă.

Nu folosiți chiuveta cel puțin o oră, pentru ca amestecul să-și facă efectul. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați-l să acționeze peste noapte. Repetați procedura o dată pe săptămână pentru a îndepărta toate mirosurile urâte.

 

 

BONUS. Vrei să ai mereu prosoape moi? Dizolvă acest produs într-un litru de apă, iar rezultatul te va încânta

 

Prosoapele din baie sunt înlocuite aproape în fiecare zi. Cel folosit ajunge în coșul de rufe murdare. Dar, pe termen lung, de la spălarea zilnică, prosoapele devin aspre la atingere.

Puține gospodine știu că prosoapele pot deveni moi și plăcute la atingere, dacă sunt puse la înmuiat într-un litru de apă, în care se adaugă un produs din bucătărie.

Un remediu natural, folosirea și la curățarea casei, vă vine în ajutor. Așa că veți avea cele mai moi și catifelate prosoape.

Trebuie să dizolvați 100 grame din acest ingredient într-un litru de apă și prosoapele vor fi moi. 

Cum să scoți petele de cerneală de pe haine cât ai clipi: Trucurile care fac întoarcerea la școală mai ușoară...pentru mămici

 

Soluția nu este balsamul obișnuit care, pe termen lung, deteriorează țesăturile. Mai degrabă, puteți folosi un remediu foarte simplu al bunicii. De ce ingredient aveți nevoie? Acesta este acidul citric. Doar trebuie să înmuiați prosoapele într-o soluție cu acid citric și apă.

În acest scop, vor fi suficiente 100 grame de acid citric dizolvat într-un litru de apă. Se amestecă cele două substanțe și se pun la înmuiat prosoapele.

Amestecă pastă de dinți cu aceste trei substanțe din bucătărie și uită de toate problemele frigiderului: Trucul care ține sănătoasă întreagă casă

Lăsați prosoapele, în acest amestec, aproximativ 30 de minute. După ce timpul a expirat, doar stoarceți ușor prosoapele și spălați-le clasic în mașina de spălat. Rezultatul final vă va lăsa fără cuvinte. Prosoapele vor fi curate, parfumate și super moi.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel