Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal în Parlament: „Un circ fără margini. Cei de la AUR au sărit la bătaie” - VIDEO
WhatsApp
Parlamentarii AUR, în frunte cu George Simion au protestat astăzi în Camera Deputaților și au cerut respingerea Legii certificatului verde. 
Scandal în Parlament „Un circ fără margini. Cei de la AUR au sărit la bătaie” - VIDEO

Liderul AUR a venit cu o portavoce și a cerut cuvântul de la microfonul central.

La un moment dat, deputatul AUR Dan Tănasă a fost la un pas de bătaie cu deputații. 

„Domnule Tănase, vă rog, mergeți în banca dumneavoastră! E suficient cât circ ați făcut!”, i-a transmis un deputat.

 

În videoclipul postat de Iulian Lorincz, deputat USR Diaspora, se observă cum spiritele sunt încinse, iar deputații sunt la un pas de bătaie. 

 

Gigel Știrbu: „Simion a spus că ne scuipă pe toți cei care votăm certificatul verde”

 

„Acum am ieșit din sala de plen. Singura informație pe care o am este că mașinile din parcare au fost vandalizate de acești domni și doamne aduși de colegii de la AUR pentru această manifestare ilegală. Nu am ieșit, suntem în sesiune de vot final. Și în plenul Parlamentului e un circ fără margini făcut de acești domni de la AUR, care mai au puțin și sar la bătaie.

De mâine încolo fiecare parlamentar ar trebui să fie controlat, să nu cumva să aibă arme albe când intră în Parlament. După ce am văzut această manifestare e foarte posibilă o singură scânteie să dea foc întregii săli a plenului.

Au sărit la bătaie să îl bruscheze pe președintele de ședință. Așa ceva nu am văzut decât în arenele unde se practică sporturi violente. Înjurături, Simion a spus că ne scuipă pe toți cei care votăm certificatul verde.

Firesc ar fi în aceste momente ministrul de interne să ia atitudine, jandarmeria, poliția ar trebui să își facă datoria, e vorba de o instituție a statului", a spus deputatul PNL Gigel Știrbu la Digi24.

 

„Libertate fără certificate”

 

Amintim că, și în cursul zilei de luni, deputaţi ai AUR au afişat în plenul Camerei, în faţa tribunei, un banner pe care era inscripţionat mesajul „Libertate fără certificate”, în timp ce liderul grupului, George Simion, a solicitat retragerea de pe ordinea de zi a proiectului privind introducerea certificatului verde.

„Este pe ordinea de zi un proiect care încalcă Constituţia – certificatul verde. Trebuie scos de urgenţă de pe ordinea de zi. În presă s-au dat semnale îngrijorătoare privind adoptarea certificatului verde sau stop-COVID. Nu poate exista în democraţie aşa ceva”, a spus Simion.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel