Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal în Parlament între Șoșoacă și Ciucă: „Am dat în dumneavoastră? De ce vă apără?”. Liderul PNL a fugit făcându-și cruce
WhatsApp
Senatoarea Diana Șoșoacă s-a făcut din nou remarcată în Parlament, printr-un scandal. Cu puțin înainte ca Nicolae Ciucă să fie votat șef al Senatului, Șoșoacă l-a luat la întrebări pe în timp ce transmitea live pe Facebook. Mai mulți parlamentari au intervenit pentru a forma un zid între fostul premier și senatoare. 

Senatul s-a reunit marți dimineață în plen, pentru alegerea preşedintelui Camerei superioare a Parlamentului. Coaliţia de guvernare l-a susținut pentru această funcţie pe liderul PNL, Nicolae Ciucă, care a fost ales cu 88 de voturi.

În stilul caracteristic și cu telefonul în transmisiune live pe Facebook, Diana Șoșoacă l-a luat la întrebări pe fostul premier Nicolae Ciucă, cu privire la modul cum s-a închis greva profesorilor.

"Guvernul și-a închis tot ceea ce a discutat cu sindicatele. Ieri, după decizie, liderii de sindicat m-au sunat și mi-au mulțumit. Mulțumesc!", a spus Ciucă.

Scandal în Parlament între Șoșoacă și Ciucă

 

Șoșoacă a continuat: "Nu aveți de ce să îmi mulțumiți. Suntem senatori. Nu, nu vă las în pace! Dați-mi și două palme!”

Nicolae Ciucă s-a îndepărtat câțiva pași de Diana Șoșoacă, moment în care aceasta a explodat.

„Fugiți? Și dumneavoastră fugiți? Vedeți că toți cei care au fugit s-a ales praful de ei!... Pentru ce v-ați bătut joc de învățământ? Profesorii plâng”, a spus Șoșoacă

Câțiva parlamentari au încercat să intervină în ajutor, între care  și senatorul Daniel Fenechiu, și să îl ia pe fostul premier Ciucă de lângă senatoarea Șoșoacă, dar aceasta a reacționat:

„Eu vorbesc cu dânsul. Nu l-am bătut. Am dat în dumneavoastră? Am dat în dumneavoastră ca să vă apere dânșii?”

2. -imagine fara descriere- (ciuca-cruce.png)

Ciucă: „Vă rog să terminați cu circul ăsta!”

Șoșoacă: „Nu, circ faceți dumneavoastră la Guvernul României”

Ciucă: „E un circ ieftin. Nu faceți altceva decât să vă bateți joc”.

Într-un final, noul președinte al Senatului, Nicolae Ciucă, a fugit de lângă Șoșoacă în spatele sălii, timp în care și-a făcut o cruce mare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel