Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sarea, ingredientul secret al bunăstării casei tale: Curăță toată energia negativă, nu doar impuritățile. Iată ce ai de făcut!
WhatsApp
Proprietățile sării de masă sunt nelimitate. Sarea este folosită nu numai pentru aromatizarea tuturor tipurilor de alimente, ci și pentru tratarea și prevenirea diferitelor boli, precum și pentru a curăța energia din încăperi și pentru dezinfectare.
Sarea, ingredientul secret al bunăstării casei tale: Curăță toată energia negativă, nu doar impuritățile. Iată ce ai de făcut!

Gospodinele ar trebui să știe că podelele se curăță cel mai bine cu sare. Nu trebuie să o curățați în fiecare zi cu sare, dar există o serie de ocazii în care trebuie să o faceți. Primul semnal pentru orice mamă că este timpul să își dezinfecteze casa cu această metodă sunt răcelile frecvente la copii.

Cu siguranță nu este o idee rea să dizolvi un pumn de sare în apă și să cureți casa dacă vreun membru al gospodăriei suferă de insomnie, fobii sau temeri bruște ori atacuri de panică.

Există situații în care lucrurile dispar tot timpul și este nevoie de mult timp pentru a le găsi. În acest caz, puteți rezolva problema cu sare.

Sarea, ingredientul secret al bunăstării casei tale

 

Lipsa de finanțe înseamnă că trebuie să speli casa cu sare. Există o șansă ca după aceea perioada de lipsă de bani să se încheie.

Nu este întotdeauna posibil să curățați o podea doar cu apă de la robinet. Murdăria puternică trebuie îndepărtată fie cu substanțe chimice, care pot fi periculoase pentru oameni, dar care sunt eficiente împotriva murdăriei, fie cu sare.

Te-ar putea interesa și: Amestecă sare cu miere: Rețeta secretă care șterge ridurile și te scapă de iritații și imperfecțiuni ale pielii

Sarea obișnuită va spăla negativitatea. Este o idee bună să spălați podeaua și alte suprafețe ale casei cu apă sărată după ce un oaspete neplăcut a fost acolo sau a avut loc un scandal.

Acum este momentul să curățați energia din casă. Este rezonabil să folosești sarea pentru a curăța și dacă vrei să atragi norocul și prosperitatea, astfel încât familia să domnească în pace și armonie. Atunci când plănuiți să vă curățați casa cu sare, trebuie să urmați o anumită ordine de acțiuni.

Curăță toată energia negativă, nu doar impuritățile

 

În primul rând, revizuiți cu atenție conținutul garderobei, eliminând hainele care nu au mai fost purtate de mult timp, care nu mai sunt la modă sau care nu se potrivesc cu mărimea.

Inspectați vasele și aruncați la coșul de gunoi tot ceea ce este ciobit, crăpat sau zgâriat. Revistele și cataloagele vechi, reclamele și orice altceva care intră sub incidența cuvântului "gunoi" ar trebui, de asemenea, să ajungă acolo.

După ce toate lucrurile inutile au fost scoase din casă, puteți trece la următoarea acțiune - scoateți perdelele și draperiile de la toate ferestrele și spălați-le. Acest ritual vă va ajuta să vă priviți viața dintr-un alt unghi și să vedeți noi perspective.

Te-ar putea interesa și: Amestecă lămâie cu sare. Un rezultat spectaculos, în doar 10 minute, la care nu te așteptai!

Apoi, este timpul să ștergeți praful și să spălați aragazul de bucătărie. Căminul este considerat un simbol al bogăției și al prosperității. Acest lucru înseamnă că este responsabilitatea gazdei să mențină curat aragazul și să îl spele în mod regulat.

Un alt truc: atâta timp cât energia trebuie curățată, starea de spirit a femeii trebuie să fie ridicată în timpul curățeniei.

Lăsați sarea să își facă „magia“

 

Niciun gând rău nu ar trebui să fie permis înăuntru: Deschideți o fereastră și lăsați să intre niște aer proaspăt pentru a aerisi casa și a împinge toată negativitatea afară.

Luați o sticlă de apă la temperatura camerei și adăugați sare. Luați o lingură de sare la 10 litri de apă. Înmuiați o cârpă în această soluție și ștergeți toate suprafețele din fiecare cameră: ușile dulapurilor, pervazurile ferestrelor, ușile interioare și aparatele electrocasnice.

Curățați podeaua, începând cu ușa din față și mergând spre fereastră.

Se presară o cantitate mică de sare pe covor și pe mobila tapițată pentru a spori efectul. Sarea trebuie lăsată să acționeze timp de 30 de minute pentru a curăța bine energia din casă. După aceea, merită să aspirați bine totul.

Apa murdară trebuie scoasă din casă și aruncată în pământ. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil, se poate folosi o canalizare publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel